Vir: Gov.si
PolitikaSlovenija

Na Ministrstvu za obrambo zaključili z akcijo NarišiMO otroški nasmeh

December je mesec obdarovanj, je pa tudi mesec, ko se stiske ljudi še poglabljajo. Tega se zavedamo tudi zaposleni na Ministrstvu za obrambo, zato smo tudi letos pripravili akcijo, s katero ves december zbirali darila za otroke iz socialno ogroženih družin. Akcijo smo poimenovali NarišiMO otroški nasmeh.

Darila smo zbirali od začetka decembra. V akcijo smo se vključili vsi zaposleni na Ministrstvu za obrambo, vključno s pripadnicami in pripadniki Slovenske vojske in Upravo RS za zaščito in reševanje. Darila so zaposleni zbirali po številnih enotah po Sloveniji in jih v zadnjem tednu dostavili pred praznično jelko na Ministrstvu za obrambo v Ljubljani.

Vir: Gov.si

Minister za obrambo mag. Matej Tonin je darila danes predal Bredi Krašna in Piki Potočnik z Zveze prijateljev mladine Slovenija. S prevozi po društvih, ki sodijo pod okrilje ZPMS, je pomagala tudi Slovenska vojska.

Upamo, da smo na ta način tudi na Ministrstvu za obrambo storili korak naprej k večji solidarnosti v družbi in na otroške obraze narisali kakšen nasmeh več.

Avtor: L.S.

Vir: Gov.si

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika