prometSlovenijaTurizemŽivljenje

Na izlet z vlakom z ugodno karto IZLETko

Slovenske železnice vsem potnikom nudijo zanimivo ponudbo kart.

IZLETka je njihova ponudba, ustvarjena za potovanja ob sobotah, nedeljah in praznikih za neomejeno število voženj v 2. razredu v vseh vrstah vlakov na celotnem območju Slovenskih železnic.

Veljavnost IZLETke

Vozovnica velja do 5 dni, pri čemer mora biti prvi dan potovanja sobota, nedelja ali praznik. Ob delovnih dneh IZLETka ne velja, brez skrbi pa jo je mogoče uporabiti na praznik, ki sledi koncu tedna, tudi če je vmes dan ali dva presledka. Velja za potovanja v 2. razredu vseh vrst vlakov na območju Slovenskih železnic. Za potovanje v 1. razredu se razlika v ceni med 1. in 2. razredom doplača na vlaku.

Cena IZLETke

IZLETka za odraslega stane 15 evrov, za otroka med 6. in 12. letom pa 7,50 evra.

Naj bodo družinska potovanja še ugodnejša

Družinska IZLETka – omogoča neomejeno število potovanj v 2. razredu v vseh vrstah vlakov na celotnem območju Slovenskih železnic, in sicer ob sobotah, nedeljah in praznikih. Da bi družina lahko izkoristila ponudbo, mora biti najmanj ena oseba starejša od 12 let, vsaj en otrok pa mlajši od 12 let.

Cena Družinske IZLETke

Pavšalna vozovnica Družinska IZLETka stane za družinsko potovanje 30,00 EUR. Velja do 5 dni, pri čemer se mora potovanje začeti na soboto, nedeljo ali praznik.

 

Lepo pomladni dnevi kar vabijo na izlete v naravo. Kdaj set se nazadnje peljali z njim ?

vir: https://potniski.sz.si/na-izlet-z-izletko/?utm_source=facebook_NF&utm_medium=cpc&utm_campaign=facebook_NFstory_izletka&fbclid=IwAR0dQzcUiMpOSoU8FiLON1jZIflPDmT8eZW24TjM29u07EApl7IVschVf3E

mib

Mogoče vam bo všeč

Več v:promet