SlovenijaTurizem

Kampanja Zdaj je čas. Moja Slovenija s slovenskimi mediji tudi v jesenskem času

Kampanja Zdaj je čas. Moja Slovenija, ki jo STO tudi letos izvaja skupaj s številnimi partnerji, beleži odlične odzive. Koprodukcijska sodelovanja se z medijskimi hišami nadaljujejo tudi v jesenskem času. Ne zamudite tedenskih prispevkov, nagradnih iger in poiščite ideje za izlet. Vabljeni k sodelovanju pri foto natečaju aktivnega oddiha #mojaslovenija in #IfeelSlovenia.

Kampanja Zdaj je čas. Moja Slovenija s slovenskimi mediji tudi v jesenskem času

V kampanji Zdaj je čas. Moja Slovenija sodelujejo vse vodilne destinacije, turistično gospodarstvo, produktna združenja in partnerske institucije.

Tudi v jesenskem času kampanjo v koprodukcijskem sodelovanju podpirajo vse večje medijske hiše (PRO PLUS, Planet TV, TV 3, RTV Slovenija – VAL 202 in Prvi ter osrednja turistična oddaja Na lepše), ki vsak teden v prispevkih raziskujejo bolj ali manj znane kotičke in vabijo h kakovostnemu preživljanju oddiha v Sloveniji tudi izven poletne sezone.

Prispevki Moja Slovenija so na sporedu vsak torek ob 18.50 na POP TV pred osrednjo informativno oddajo 24ur in ob četrtkih ob 17.50 na Kanalu A pred oddajo Svet na Kanalu A. Krajše reportaže destinacij lahko ujamete tudi v popoldanskih oddajah 24ur pri vas in v Svetu na Kanalu A.

Ta teden je Špela Jereb raziskovala mistične gozdove Kočevskega, ki vabi obiskovalce v izobilje miru, tišine in gozda in ponuja številne možnosti aktivnega in kulturnega oddiha. Vabljeni k ogledu prispevka na portalu 24ur.com napovezavi.

Vir: zaslonski posnetek

Eva Cimbolabo v nedeljo ob 18.15na Planet TV odkrivala ponudbo Bele krajine ob mejni reki Kolpi, mistični svet narave in skrivnost belokranjske pogače. Črnomelj, Metlika in Semič so kraji samosvoje kulture, domačih obrti, vina in izvrstnih jedi. V sklopu oddaj Planet lahko sodelujete tudi v nagradni igri, ki poteka v oddaji in na FB strani Planet TV, nagrade pa podarjajo turistični ponudniki na destinaciji.

Vabljeni tudi k ogledu prispevka na Siol.net, kjer je Eva Cimbola raziskovala polotok z mestecem Ankaran in Krajinskim parkom Debeli rtič, ki je eno najpomembnejših turističnih središč slovenske Obale. Je prava izbira vseh, ki radi odkrivate zelene kotičke neokrnjene narave, uživate v morskih razgledih in raznolikih plažah. Članek in prispevek sta dostopna na povezavi.

Foto: Siol.net

Ingrid Ulaga je zlate ključe ta teden iskala na slovenski obali v občini Izola, kjer lahko doživite prvi pristen stik z Mediteranom. Izola je živahno mediteransko mesto, ki ga prepoznamo po prisrčnosti in gostoljubnosti prijaznih prebivalcev. Čeprav je danes predvsem turistično središče, se njena duša še vedno ohranja v ribištvu ter pridelavi vina in olja.

Vsak teden od ponedeljka do srede ob 21. uri na TV 3. Vse oddaje najdete tudi na FB strani Zlati ključi in youtube kanalu, vabljeni da jim sledite tudi na Instagramu in Tik Toku.

Vir: zaslonski posnetek

V sklopu kampanje Zdaj je čas. Moja Slovenija poteka tudi partnersko sodelovanje z nacionalno medijsko hišo RTV SLOVENIJA.

Na televizijske ekrane se po poletnem premoru vrača tudi osrednja turistična oddaja Na lepše.

Ob nedeljah ob 6.45 v etru ne pozabite na zanimive prispevke Prvega programa Radia Slovenija v oddaji naPOTki. Zamujene oddaje so na voljo tudi v podkastu “naPOTki” na povezavi.

Turistične prispevke lahko slišite tudi na frekvencah radia VAL 202.

Vse vsebine prispevkov v ospredje postavljajo varna, zelena, aktivna, zanimiva doživetja, temelječa na nacionalnih standardih za zdrav in varen turizem v okviru znaka odgovornih potovalnih standardov Green&Safe posamezne destinacije.

STO od lanskoletnega lansiranja kampanje na družbenih omrežjih beleži že preko milijon sto tisoč objav s ključnikoma #ifeelslovenia in #mojaslovenija.

Do konca septembra vabljeni k sodelovanju v foto natečaju aktivnega oddiha. Z natečajem želi STO spodbuditi uporabnike družbenih omrežij k objavam, povezanim s turističnim produktom »outdoor«.

Fotografije lahko naložite preko povezave. Fotografije naj izražajo aktivnosti v naravi na temo aktivne počitnice. S tem, ko sodelujoči naloži in deli fotografijo preko platforme Crowdriff, se strinja, da organizator uporabi fotografijo za promocijo na družbenih omrežjih s pripisom imena in priimka sodelujočega kot avtorja. Več informacij in navodila najdete tukaj. Kliknite za pravila sodelovanja.

Na pristajalnih straneh kampanje na portalu Slovenia.info je za rezervacijo na voljo preko 180 paketov različnih ponudnikov širom Slovenije ali pa si sestavite svoj načrt poti in doživetij. Še vedno lahko tudi spremljate povabila k obisku njihovih najljubših destinacij s strani znanih Slovencev in različnih obrazov slovenskega turizma.

Zdaj je čas. Za jesenske zdrave in trajnostne počitnice. Moja Slovenija. Vabljeni k odkrivanju doživetij in delitev le-teh s ključnikoma #mojaslovenija in #ifeelsLOVEnia.

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/17461-kampanja-zdaj-je-cas-moja-slovenija-s-slovenskimi-mediji-tudi-v-jesenskem-casu?utm_campaign=sI-sep21-pr-tta-37&utm_medium=email&utm_source=Net-Results&utm_content=sI-sep21-pr-tta-37#

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija