LokalnoSlovenijaŠportTurizemŽivljenje

Kampanja Moja Slovenija vabi k raziskovanju Slovenije in preživljanju počitnic doma

STO tudi letos aktivno izvaja aktivnosti na domačem trgu pod osrednjo nacionalno kampanjo Moja Slovenija. Na pristajalni strani poiščite ideje za raziskovanje Slovenije, na voljo je 100 paketov turističnih ponudnikov. Ta teden je bil Planet na obisku v Pomurju, oddaja nastaja v koprodukcijskem sodelovanju s Planet TV. Delite doživetja na družbenih omrežjih s ključnikoma #mojaslovenija in #IfeelsLOVEnia.

Kampanja Moja Slovenija vabi k raziskovanju Slovenije in preživljanju počitnic doma

Na pristajalni strani kampanje Vzemi si čas. Moja Slovenija. poiščite ideje za naslednji izlet ali počitnice v Sloveniji in sicer za aktivna doživetja v objemu neokrnjene narave, mestni oddih, podčrtan s kulturo, sproščujoče počitnice v termah ali gastronomska razvajanja z lokalnimi okusi. Na strani najdete tudi brezplačni načrtovalnik poti, TOP doživetja turističnih destinacij in zgodbe iz Slovenije. Za rezervacijo je trenutno na voljo okoli 100 turističnih paketov različnih ponudnikov širom Slovenije.

Planet na obisku

Kampanji se v koprodukcijskem sodelovanju tretje leto pridružuje Planet TV, ki v zanimivih prispevkih predstavlja destinacije. Eva Cimbola v oddaji Planet na obisku, ki je na sporedu vsak četrtek ob 18.45, išče aktivnosti in skrite kotičke destinacij, spoznava turistične delavce, se navdušuje nad kulinaričnimi posebnostmi ter kulturnimi aktivnostmi, wellnes in spa ponudbo ter zanimivimi prenočitvenimi kapacitetami. Letošnja nadgradnja oddaj so tudi trajnostni napotki, s katerimi  opozarjamo gledalce, da naj raziskujejo Slovenijo na zelen način in odkrivajo lepote Slovenije z veliko mero odgovornosti.

Vir: Siol.net

Na Planetu se vsak četrtek ob 18.45 potepamo po Sloveniji z rubriko Planet na obisku. V njej Eva Cimbola odkriva najlepše kotičke Slovenije in nabira ideje za aktivni večdnevni oddih. Tokrat se je potepala po severovzhodu Slovenije, kjer je obiskala destinacijo, ki je raj za kolesarje, ljubitelje dobre hrane in čudovitih doživetij. Raziskovala je Pomurje.

Preberi članek

V sklopu oddaj Planet lahko sodelujete tudi v nagradni igri, ki poteka v oddaji in na FB strani Planet TV, nagrade pa podarjajo turistični ponudniki na destinaciji.

Rubrika Planet na obisku je naložena tudi na Planeteko. Vse zamujene vsebine lahko pogledate na povezavi, destinacije so razvrščene po mesecih objave.

Delite doživetja na družbenih omrežjih. 

 

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/23870-kampanja-moja-slovenija-vabi-k-raziskovanju-slovenije-in-prezivljanju-pocitnic-doma?utm_campaign=si-jun23-pr-tta-21&utm_medium=email&utm_source=Net-Results&utm_content=si-jun23-pr-tta-21#

Mogoče vam bo všeč

Več v:Lokalno