Dogodki in prireditve

Gradimo Slovenijo-Približati razmišljanje ljudem takrat ko si med njimi

Te dni je potekal in se z današnjim dnem tudi  zaključil  53. MOS v Celju. Edinstven. Drugačen. Boljši, dosti boljši kot do sedaj. Celjski sejem  in posredno preko njega tudi tisti, ki so največ dajali in so tudi dosegli preko tega kanala, pristopa  do svojih odjemalcev, porabnikov, končnih porabnikov. So lahko in bodo zadovoljni z doseženim. 

Letošnje leto   je MOS z dodelanim konceptom največjega poslovno-sejemskega dogodka v  tem delu Evrope je  predstavil novo usmeritev   in  daje možnosti podjetjem  odkriti nova  področja  na katerih lahko z svojo inovativnim pristopom zagotavljajo  zeleno, digitalno in odporno gospodarstvo.  Koncept,   ki še bolj poudarja in daje v ospredje zdravo življenjsko in poslovno okolje.

Nov pristop se je zgodil sočasno  s strateškim načrtom državnih in evropskih direktiv, ki jih boste podjetja lahko s pomočjo MOS-a lažje implementirala v svoje poslovanje.  MOS, kot eden izmed najmočnejših prodajnih in predstavitvenih kanalov, pomemben v industriji dogodkov,   je  bil,  je  in bo vedno središče inovativnih podjetij, državnih institucij in kupcev, ki vsako leto spodbudi nakupe in nove poslovne dogovore, ki je pravzaprav odraz stanja v gospodarstvu in njegov barometer.

Sestavni del tega  dogajanja na MOS-u, ki je v tem  sicer sočasno pripeljal Vlado Republike Slovenije  in vlado republike Madžarske, ministrsko ekipo v Celju in Savinjski regiji, je bila tudi stranka SDS s svojo stojnico s katerimi se je želela in po odzivu sodeč tudi približala ljudem. Prav to, približala. Temu se ne da oporekati.  Mnogo je tistih ki so odšli z popolnoma drugačnim, boljšim vtisom,  ki jim je na nek  način oprl oči.

 

Sočasno so se na sejmu predstavljale tudi koalicijske »sotrpinke«. Verjamem  da so tudi  one dosegle  svoj namen. Na stojnicI  so bili številni poslanci stranke SDS in tudi nekateri iz drugih koalicijskih  strank ter njihovih poslancev.

Občutek dober, vtisi enkratni in neponovljivi,  seveda v obeh smereh.

 

Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč