PolitikaSlovenija

Erjavec je pogrnil? KUL že z novim imenom za mandatarja?

Po informacijah portala požareport znotraj stranke SD ob neposrečenih poskusih vložitve konstruktivne nezaupnice preigravajo možnost, da bi predlagali novega kandidata za mandatarja koalicije Kul.

Koalicija KUL že s tretjim imenom za mandatarja

Ne samo da koalicija KUL nima 46 glasov, ampak jim bo kmalu zmanjkalo tudi kandidatov za mandatarje. potem, ko Jože P. Damjan ni zbral niti enega glasa viška za koalicijo KUL, je Erjavec iz Janševe koalicije potegnil DESUS, pa čeprav se prav vsi poslanci niso s tem strinjali. A ker ne mora pregovoriti poslancev SMC, je tudi njegov poskus padel v vodo.

Po informacijah portala Požareport, znotraj stranke SD ob poskusih (“skorajšnje”) vložitve konstruktivne nezaupnice preigravajo možnost, da bi za novega kandidata za mandatarja koalicije Kul namesto Karla Erjavca, ponudili “preverjenega” Milana M. Cvikla. Gre za dolgoletnega politika ki je skakal iz ene v drugo levo stranko LDS in SD.

Milan M. Cvikl, naj bi bil eden od soustvarjalcev epske sage “Resnica o Patrii”. Leta 2016 je znašel v finančnih težavah. Imel naj bi 650.000 evrov kreditov, saj bil zmožen plačati izvajalcev, ki so delali na njegovih gradbenih projektih. Naj bi pa za nagrado za laži o Patriji dobil mesto člana Evropskega računskega sodišča, ki mu je mesečno prineslo okoli 22.000 evrov.(vir)

Viri iz Mladega foruma SD dodajajo, da bi bilo, če Janez Janša kot predsednik vlade pade do ali pa celo točno 14. januarja, to tudi lepo darilo Milanu Kučanu za njegov 80. rojstni dan! Če verjameš v Dedka mraza, seveda!

D.K.,

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika