PolitikaSlovenija

Tanja Fajon se joka in še naprej tožari!

Neverjetno, a resnično. Tanja Fajon, “strokovnjakinja” za vsako podrobnort, se je odločila pisati Pahorju, ker je spet zaskrbljena.

FAJONOVA PISALA PAHORJU

Tanja Fajon, se zadnje čase resnično spozna na vse in v vsako stvar vtakne nos. Tudi na področje nogometa in UEFE. A tokrat je zopet zaskrbljena in ji tudi telefoni spet nenehno zvonijo. Na predsednika republike Boruta Pahorja je namreč naslovila pismo, v katerem ga opozarja na ogrožanje parlamentarne demokracije. Ob tem je izpostavila, da je delu izvoljenih poslancev, ki so se odločili za samostojno pot, vladajoča koalicija, po njenem, neutemeljeno odreka pravice, ki jih imajo po ustavi in zakonu.

Kot sama pravi vladajoča koalicija onemogoča enakopravno delo poslankam in poslancem, ki ne podpirajo več sedanje vlade. Država, ki onemogoča delo in možnosti opozicije, pa je država na zanesljivi poti v avtokracijo, Trdi Fajonova.

No najprej bi bilo dobro, da najprej Tanja Fajon pri sebi pomete, sama pa se, kot ponosna naslednica zveze komunistov zagotovo spominja kaj je to avtokracija. Še dobro, da se na njenega strankarski kolega Pahorja obrne, le takrat, ko ji “zapaše.”

VIR: e-maribor

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika