Vir: stranka-gas.si
PolitikaSlovenija

[Samo malo kaj?] Jernej Pavlič: Če je to vloga Državnega sveta je bolje, da se čim prej ukine ?!

V twett boj sta se danes zapletla predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca in Generalni sekretar stranke SAB Jernej Pavlič. Oba navedena sta izmenjala nekaj ostrih besed: 

Prvi se je oglasil Jernej Pavlič, ki je zapisal: 

Predsednik Državenga sveta @AlojzKovsca je očitno trol laži Bojana Požarja. Ta drugi zapiše laž, predsednik DS niti ne preveri ampak zapiša in s tem blati dobro ime… če je to vloga DS je bolje, da se čim prej ukine in denar nameni tistim, ki ga zares potrebujejo.

Nato se je takoj odzval tudi Predsednik Državnega sveta Kovšca: 

Ko mački stopiš na rep, zamijavka. Ste edini Jernej v tej državi, ali…? Mimogrede, kako kaj nošenje mask? Že dolgo se niste zgražali in zahtevali odstopa…

Jernej Pavlič je nato ostro odgovoril: 

Vi ste primer osebe, ki ni dorasla funkciji, ki jo opravlja žal. Z vašim delovanjem delate škodo državnemu svetu in vsem predstavnikom. Vse dobro

Kovšca je odgovoril:

Bom dorasel, ko bom bežal pred policisti v parlament? Morda tedaj, ko se bom z vojsko trolov spravil diskreditirati nekoga z lažnimi obtožbami? Morda tedaj, ko se bom delal neumnega, ko bo moj poslanec zmerjal migrante z golaznijo? Toliko masla imate na glavi, pa delite moralo?

Vaše mnenje je Jernej Pavlič šal tokrat predaleč ?

Avtor: Uredništvo

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika