prometSlovenijaTurizem

Od petka 24.9.2021 naprej z ljubljanskega letališča neposredno v Dubaj

V petek 24.9.2021 je letalski prevoznik flydubai iz Združenih arabskih emiratov prvič pristal na ljubljanskem letališču. Lete v Dubaj bo izvajal trikrat tedensko.

Od danes naprej z ljubljanskega letališča neposredno v Dubaj

Iz Ljubljane v Dubaj je od danes naprej z letalskim prevoznikom flydubai možno poleteti trikrat tedensko, in sicer ob sredah, petkih in nedeljah ob 15.15. Prevoznik flydubai bo lete opravljal z letalom Boeing 737 MAX, lete bo izvajal pod skupno oznako z družbo Emirates ter tako potnikom omogočil enostavno nadaljevanje letalskih potovanj preko vozlišča v Dubaju. Vzpostavitev redne letalske linije z arabskim polotokom nekaj dni pred odprtjem svetovne razstave Expo ponuja nove priložnosti za krepitev povezav na področju gospodarstva in turizma ter izboljšuje povezljivost Slovenije s svetom.

Fotografija zgoraj z novinarske konference ob prihodu prvega letala iz Dubaja. Od leve proti desni: Maja Pak (direktorica STO), Zmago Skobir (poslovni direktor Fraport Slovenija), Ghaith Al Ghaith (direktor FlyDubai). 

Foto: Peter

vir: https://www.slovenia.info/sl/novinarsko-sredisce/novice/17584-od-danes-naprej-z-ljubljanskega-letalisca-neposredno-v-dubaj?utm_campaign=sI-sep21-pr-tta-38&utm_medium=email&utm_source=Net-Results&utm_content=sI-sep21-pr-tta-38#

 

Mogoče vam bo všeč

Več v:promet