Dr. Aleksandra Pivec, predsednice stranke Naša Dežela
PolitikaSlovenijaŽivljenje

Novoletna poslanica dr. Aleksandre Pivec, predsednice stranke Naša Dežela: »Spoštovani državljani uspešno in pogumno naprej«!

Za nami je še eno leto neslutenih izzivov, nepredvidljivih situacij, leto številnih preizkušenj za nas, naše bližnje, našo skupnost. Dokazali smo, da tudi v tako nevsakdanjih okoliščinah premoremo vedrino, neomajno odločnost in vztrajnost, ki nam pomagajo nadomeščati žalost in strah, z dobroto in pogumom. Bodimo ponosni na to, da nam je uspelo strniti moči in ostati potrpežljivi, s tem pa prebuditi novo upanje za lepši jutri.
Ostanimo še naprej strpni in sočutni, saj nam je iztekajoče leto potrdilo, da nam uspeva ohranjati optimizem ki nas podpira pri udejanjanju podjetnosti in razvoju družbe na vseh področjih, čeprav na malo drugačen način, kot smo ga bili vajeni do krize.
V stranki Naša dežela naj spomnimo na izjemne inovacije naših podjetnikov in kmetov, ustvarjalnost kulturnikov, dosežke mladih, športnikov, prebojnih znanstvenikov in intelektualcev, ki s svojim osebnim zgledom spodbujajo ostale k obujanju posameznikove ustvarjalnosti.
S svojo aktivnostjo dokazujejo, da je s pomočjo samozavesti in trdoživosti možno doseči tisto, kar se človeku zdi nemogoče, kar velja tudi za naš jutrišnji uspeh.
V stranki Naša dežela verjamemo, da lahko s skupnimi napori brez strahu in s pogumom zremo v prihodnost, z medsebojnim sodelovanjem pa uspemo preseči krizo. Zato mi dovolite Drage državljanke in Cenjeni državljani, da vas v novo leto pospremim z iskreno zahvalo za vašo podjetnost, aktivnost in potrpežljivost, ki smo jo potrebovali v tako napornih ter nepredvidljivih časih. Posebej pa za empatijo, srčnost in medsebojno spoštovanje, ki so nam pomagale blažiti sobivanje z virusom.
Naj nam te dragocene človeške vrednote tudi v prihajajočem letu služijo kot navdih in nas spodbujajo k povezovanju ter enotnosti, s čimer nam bo uspelo ustvariti še več medsebojnega zaupanja za uresničitev skupnih ciljev.
Uspešno in pogumno še naprej Slovenija!

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika