PolitikaSlovenija

Neverjetno! Koprčani na protestu pomagali širiti koronavirus?

Koronavirus se v tem trenutku ne umirja. Še več na obali celo raste. A kljub temu se je na protest v Koper odpravilo nekaj 100 ljudi, ki so potencialno še širili virus.

Koprčani na protestu pomagali širiti koronavirus?

Namesto preprečevati, širiti. Tako, bi lahko dejali za nenormalni prepovedani shod sredi Kopra, kjer šole ostajajo zaprte. V Kopru je trenutno 611 aktivno okuženih ljudi, kar pomeni, da je okuženih 1,2% prebivalstva, tedenski prirast pa je kar 5.7%. regija pa se še vedno nahaja v črnem območju.

Kljub vsem številkam, pa so se danes v Kopru na protestu zbrali tisti, ki jih očitno koronavirus ne prizadene in se požvižgajo na ukrepe. Namesto, da bi širjenje virusa ustavili, ga pomagajo celo širiti. V to pa vpletajo celo svoje otroke, kar je iskreno povedano res neverjetno in obžalovanja vredno.

obalno-kraška regija

Pri tem pa je njihovih “spodbujalcev” kar veliko na družbenih omrežjih. Eden takih je tudi od volivcev pozabljeni nekdanji poslanec in najbolj znani svinger Aurelio Juri. Ki s svojimi zapisi ponovno neti nemir med ljudmi: “Bravo Koper! None in nonoti smo z vami. Kaj čmo, to je stanje vladanja JJ! Dela povsem po svoje, stroko odmislil, in mu pristojna ministrica s celotnim SMCje, streže. NSi idem! Da se bomo tega spomnili, ko bomo šli znova volit! Noro,” je zapisal Aurelijo Jurij. No, Avrelija zagotovo volivci še enkrat ne bodo volili, kdo pa si želi “svingerja” v parlamentu.

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika