Vir: Domovina
PolitikaSlovenija

[Facebook] Cenzura nad slovenski medij in poročanje o nevarnem nasilju nad policisti!

Facebook je blokiral objavo spletnega medija DOSJE z naslovom “V POLICISTE SO LETELI GRANITNE KOCKE, KAMENJE, LESENI KOLI, IZPULJENI PROMETNI ZNAKI, SKRIT ČAKAL EKSPLOZIV” in absolutno tudi spletni oglas zanjo, kot smo dokazno ugotovili danes. Tole objavo:

V POLICISTE SO LETELI GRANITNE KOCKE, KAMENJE, LESENI KOLI, IZPULJENI PROMETNI ZNAKI, SKRIT ČAKAL EKSPLOZIV

Ko so danes spletni oglas za to objavo izpod peresa dolgoletnega kriminalista Zorana Šariča poskušali objaviti vnovič, ga je Facebook blokiral TAKOJ!   

Ameriški Facebook v Republiki Sloveniji torej cenzurira slovenski spletni medij, vpisan v razvid medijev pri Ministrstvu za kulturo RS, in slovensko novinarko s statusom samostojne novinarke, vpisanim v razvid samostojnih novinarjev pri Ministrstvu za kulturo RS, ki sem njegova odgovorna urednica. Nedopustno. Neustavno. Škandalozno.

Kdo ali kaj je Facebook, da si drzne blokirati dokumentirano medijsko poročanje o grozljivih dejstvih iz novejše slovenske zgodovine – o uničujočem linču in medijskem umoru župana Maribora Franca Kanglerja, o nevarnih mariborskih vstajah, katerih bencin je bilo alarmantno zavedeno in zmanipulirano ljudstvo, obetale pa so celo smrti ali državljansko vojno, o šokantnem nasilju nad slovenskimi policisti, ki so opravljali svoje službene ali uradne dolžnosti, nanje pa je skrit čakal celo eksploziv?! 

Kdo ste zombiji ali pajaci, ki tičite za nezaslišano in neustavno Facebookovo cenzuro sredi Slovenije?! Kdo ste vi, ki poskušate utišati Slovence in nekatere slovenske novinarje, slovenske medije?

Posnetek-zaslona

Tako se je končal današnji poskus specialista za spletno oglaševanje, da bi vnovič na Facebooku objavil DOSJEJEV oglas za predmetno objavo: zavrnjen(o), takoj! Plačan oglas slovenskega spletnega medija!

Posnetek-zaslona

Toliko o svobodi medijev in svobodi izražanja v Sloveniji, ki je na slovenskih tleh ustavna pravica in ustavna pravica vsakega državljana Slovenije.  

Vir: Dosje

Avtor: Mojca Vočko

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika