LokalnoTurizemV fokusuVideo

(VIDEO) Kulinarični vodnik po Lendavi tudi v tiskani obliki

Brošura Kulinarični vodnik po Lendavi  in njena strnjena različica v obliki zloženke bosta v slovenskem in madžarskem jeziku na voljo pri vseh ponudnikih in pridelovalcih navedenih v brošuri in zloženki, kot tudi pri ponudnikih nočitev razpršenega hotela Vinarium ter drugih turističnih točkah v mestu.

V letu, ko Slovenija nosi prestižni naziv evropske gastronomske regije, si v Lendavi prizadevamo spodbujati in podpirati domače gostince kot tudi ponudnike lokalnih pridelkov in izdelkov.

V Občini Lendava in Zavodu za turizem in razvoj Lendava se tako v obliki promocijskih aktivnosti na turističnih spletnih straneh in na socialnih omrežjih angažiramo zagotoviti večjo prepoznavnost in kontinuiteto lokalne kulinarike, pomagati lokalnim ponudnikom in pridelovalcem s promocijskimi dejavnostmi ter v sodelovanju s ponudniki obiskovalcem in turistom, ki obiščejo Lendavo ter Pomurje, ponuditi tiste jedi, ki so (še vedno) prisotne na domačih krožnikih.

Kulinarični vodnik po Lendavi bralce in obiskovalce popelje po okusih Lendave ter jih napotuje k vinarjem po žlahtno kapljico ter k ponudnikom lokalnih pridelkov in izdelkov, nenazadnje pa bodo gostje lahko obiskali katero od poletnih kulinaričnih prireditev.

Med promocijska gradiva gastronomske turistične ponudbe v Lendavi spadajo tudi video predstavitve posamičnih destinacij. Vabljeni k ogledu (VIDEO):

 

Vir: Občina Lendava

Mogoče vam bo všeč

Več v:Lokalno