Foto: Pixabay
LokalnoprometV fokusuŽivljenje

V sporu huje poškodovan 68-letnik

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 334 klicev, od tega 107 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali 3 nedovoljene prehode državne meje.

V opisanem času so obravnavali tudi: 21 kaznivih dejanj, 10 prometnih nesreč I. kategorije, 1  prometno nesrečo II. kategorije, v kateri se je 1 oseba lahko telesno poškodovala, 4 povoženja divjadi, 1  kršitelju  cestno-prometnih  predpisov so policisti zasegli vozilo, ki ga je vozil, 16 prijav kršitev javnega reda in miru, 10 na javnih krajih in 6 v zasebnih prostorih, 2 nesreči pri delu, 2 požara.

Tujci predani hrvaškim varnostnim organom

Nekaj po polnoči so policisti na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje, v priklopnem tovornem vozilu turških registrskih oznak, ki ga je vozil državljan  Turčije, odkrili tri skrite državljane Afganistana, ki so želeli na tak način nedovoljeno vstopiti v našo državo. Vse  tri  so  zavrnili  nazaj na Hrvaško in jih predali hrvaškim varnostnim organom. Hrvaškim varnostnim organom je bil  predan tudi državljan Palestine,  ki se je včeraj popoldne na MMP Gruškovje skušal izogniti mejni kontroli.

V sporu huje poškodovan

Policisti Policijske postaje Ptuj so včeraj zvečer v okolici Ptuja obravnavali spor med dvema  moškima,  pri čemer je prišlo tudi do fizičnega napada. 68-letnik je bil huje telesno poškodovan in odpeljan v bolnišnico, 32-letniku pa je bila odvzeta prostost in odrejeno pridržanje.

Vir: PU Maribor

Mogoče vam bo všeč

Več v:Lokalno