Foto: Pixabay
V fokusuŽivljenje

Tipi moških, s katerimi ženske ne boste zadovoljne

Če moški nenehno zamuja, mu primanjkuje ambicij ali nadzoruje vsak vaš korak, so to jasni znaki, da ni idealen partner za vas. Začetna zaljubljenost nam preprečuje, da bi stvari videli takšne, kot so v resnici, sčasoma pa se lahko samo poslabšajo. Takšnim vrstam moških se je treba izogibati, je poudaril ameriški strokovnjak za partnerske odnose.

Lagoden tip

Na začetku zveze ta lagoden tip moškega raje ostane doma in se druži z vami, njegov največji doseg pa je odhod v kino. Čeprav to sprva morda ustreza, sčasoma takšno vedenje postane dolgočasno. Stvari so mu všeč takšne, kot so, skupni hobiji in dejavnosti pa ga ne zanimajo. Da pa bo zveza uspevala, se mora razvijati, ne pa stagnirati.

Potrebuje služkinjo

Ta tip moškega pri ženski ne vidi partnerja, ampak služkinjo. Išče nekoga, ki bi mu pomival posodo, skuhal in pospravil za njim, potem ko se je odselil od staršev. Tak fant bo do partnerja ravnal kot do nadomestne matere, ki izpolni vse njegove želje. Da pa odnos preživi, ​​morajo partnerji delovati enakopravno, ne pa prelagati svojih odgovornosti na nekoga drugega.

Skopuh

Škrtega človeka, ki je tako obseden z denarjem, da celo pri dvorjenju gleda na vsak cent se ga izognite v širokem loku. Čeprav je povsem v redu, če ste varčni, pa pretiravanje in ‘pozabljanje’ denarnice sploh ni privlačno. Moški, ki raje trošijo denar drugih ljudi, sploh niso privlačni in se jih je treba izogibati.

Lenuh

Čeprav na začetku zveze tak moški očara s svojimi ambicijami, se te sčasoma spremenijo le v prazne sanje, zato partnerja pogosto prosi za denar. O novi ali boljši zaposlitvi ne razmišlja, zato je na vas, da mu jasno date do vedeti, da lenega moškega ne nameravate podpirati.

Nadzornik

Moški, ki hoče nenehno sledi svoji partnerici, želi nadzorovati vsak njen korak, izbirati prijatelje in celo delo. Je zelo ljubosumen in negotov, nadzor pa le njemu dviguje samozavest.

 

Vir: Avaz-roto press

Mogoče vam bo všeč

Več v:V fokusu