Foto: Unitur
SlovenijaŠportV fokusu

Slovenska bakla v Zrečah: Sodelavci Uniturja z veseljem v pričakovanju slovenske bakle, znanilke prihajajočih olimpijskih iger v Tokiu

Med vrhunskimi športniki dodobra prepoznavna Rogla in Terme Zreče, s svojim aktivnim življenjskim slogom, ugodno lego, prijetno srednjegorsko klimo, odlično infrastrukturo ter športnikom personaliziranimi storitvami, žanjeta velik ugled. Že vrsto let namreč predstavljata priljubljeni destinaciji priprav za vrhunske športne bazične in tudi višinske pogoje za športne podvige.

Večletne izkušnje z razvojem produkta vrhunski šport, kot tudi intenzivne aktivnosti na trgu so pogosto razlog izbora prav naših centrov

V letošnjem letu so že gostili: mednarodni judo kamp, ki je v svojih številnih ekipah vključeval tudi 23 judoistov, ki se bodo za odličja pomerili na prihajajočih OI. Ta kamp je vodil naš in seveda svetovno znani strokovnjak Marjan Fabjan. Kot priljubljeno destinacijo večkrat letno Uniturjeve centre izbereta tudi rokometna in košarkarska reprezentanca Slovenije.

V prihodnjih dneh se vrhunskim športnikom v naših centrih pridružijo še nogometaši NK Hajduk, NK Gorice, romunskega FC Uta Arata ter Universtatea Craiova, madžarskega FC Ferencvarosa ter FC Paksija, FC Damaka iz Saudske Arabije, hrvaški rokometaši Nexe Našice ter številni drugi. Tako da bodo v naslednjih dveh mesecih aktivno in koristno uporabljalo čas mnogo športnih ekip in posameznikov. V Zreškem Uniturju so ponosni, da so kot uvod v prihajajočo poletno  sezono in sezono vrhunskega športa v našem podjetju, na ploščadi pred Termami Zreče danes sprejeli slovensko baklo

Baklo je sprejela ekipa sodelavcev, ki soustvarja uspešno zgodbo vrhunskega športa v naših centrih., raznolika ekipa sodelavcev, ki uspešno soustvarja zgodbo vrhunskega športa v našem podjetju, na ploščadi pred Termami Zreče sprejela slovensko baklo. Pa še kot dodatno spodbudo za vse ki na kakršen koli način prispevajo k visokemu mednarodnem ugledu na področju športa in turizma.

Slovenska bakla je simbol povezovanja, z letošnjim popotovanjem po Sloveniji povezuje tudi vse Slovence in v njih prebuja jekleno voljo ter širi vrednote optimizma.

Slednje je v teh negotovih časih še kako pomembno, saj razmere, povezane z epidemijo novega korona virusa, tako ali drugače zaznamujejo tako poslovanje podjetij, življenje vseh nas, kot tudi vrhunski šport ter priprave vrhunskih športnikov. Polni optimizma in pričakovanja so povezana z vami, vsi dosedanji in prihodnji gosti in občudovalci tega dela Slovenije.

Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč

Več v:Slovenija