PolitikaSlovenijaTwitter novice

[SD-jev teden] Slovenska demokratska mladina vrača udarec

Običajen teden Socialnih demokratov: Delujejo v ukradeni judovski vili, zagovarjajo komunistične zločine, kljub epidemiji protestirajo in ogrožajo zdravje drugih, blatijo Slovenijo v tujini, podpirajo kršenje pogodbe s strani direktorja STA,” so glede modusa operandi stranke SD zapisali v podmladku Slovenske demokratske stranke, stranke, ki gre Socialnim demokratom najbolj v zobe, saj je njen predsednik premier Janez Janša. 

Iz tedna v teden lahko opazujemo, kako v stranki SD objavljajo zapise, kako naj bi izgledal običajni dan v času vlade Janeza Janše. S svojimi zapisi tako poskušajo ustvariti vtis, kako naj bi bilo stanje v državi nevzdržno na račun “manjka demokracije”, do katerega naj bi prihajalo na račun blatenja v tujini in načina vladanja te vlade , zato je po njihovo skrajni čas za razpis volitev v Državni zbor RS. Očitno pa jim je Slovenska demokratska mladina (SDM) s tokratnim zapisom vrnila na enak način.

V SDM so s svojim zapisom SD nalili čistega vina. Saga okrog sedeža stranke SD že dlje časa buri duhove. Nedavno je tako Evropska judovska skupnost stranko pozvala k vrnitvi omenjene vile njenim prvotnim lastnikom, a se je predsednica stranke in evropska poslanka Tanja Fajon pričela sklicevati na veljavno zakonodajo in pravne dokumente. V Judovski skupnosti Slovenije so v luči tega opozorili, da se nasledniki komunistov sklicujejo na revolucionarno jugoslovansko zakonodajo in podali prepričanje, da je ravnanje stranke SD v nasprotju z današnjim videnjem pravičnosti. Glede mirnega reševanja omenjene problematike pa izpostavili, da na strani SD ni zaznati nobene prave politične volje za reševanje spora.

Vir: Nova24TV

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika