FOTO: AGENCIJE
SvetTurizemV fokusuŽivljenje

Roza limuzina, nov trend: Poletni “pripomočki” so dosegli novo raven

Kopalna sezona je odprta, kopalci so v pripravah, počitnice pa so v polnem teku. Če potujete z malčki, ste verjetno že dali napihljivo vzmetnico na seznam obveznih stvari za morje, če pa ste ga pomotoma spregledali – ne skrbite, še vedno lahko dobite tistega, ki že ima naslov najbolj zaželeno za poletje 2021.

Flamingi, pisani samorogi, beli labodi, rezine pice, krila, krofi – gredo v pozabo, ker na prizorišče prihaja roza limuzina, ki bo vaše počitnice dvignila na novo raven.

Več kot šest metrov dolga ,,retro,, napihljiva limuzina je namenjena šestim osebam, poleg običajnih držal za skodelice pa ima ta velikanska vzmetnica tudi dve posebni posodi za hlajenje pijač. Ne glede na to, ali želite svojim otrokom privoščiti nepozabne počitnice ali nor čas med plavanjem v limuzini, sodeč po dosedanjih odzivih na družbenih omrežjih, portal Lets Eat Cake že napoveduje veliko priljubljenost te vzmetnice.

Tako kot njegovi predhodniki tudi ta prihaja iz tovarne priljubljene blagovne znamke Sam’s Club in jo lahko kupite za 200 USD.

Avaz-roto press

Mogoče vam bo všeč

Več v:Svet