SI
Politična korupcija, ki bi morala iz DZ odnesti oba Židana, Gregorja in Dejana! SD kupila poslanca za 400 tisoč evrov!
In kakšni naj bi bili motivi razvpitega tajkuna Martina Odlazka, enkrat že obsojenega zaradi gospodarskega kriminala, da je segel v žep in Socialnim demokratom Dejana Židana pomagal kadrovsko "okrepiti" poslansko skupino? Enormni finančni dolgovi!
ČASOPIS V FOKUSU
Novice

Četrtek, 21. maj 2020 ob 12:55

Odpri galerijo

Socialni demokrati Dejana Židana in Martin Odlazek so akterji pri nakupu poslanca za 400.000 €

Nesporno dejstvo je, da ima korupcija v Sloveniji domicil, da je prisotna v vseh porah naše družbe. Kamor koli pogledaš, korupcija! Korupcija v zdravstvu, javni upravi, gospodarstvu, v policiji, tožilstvu in sodstvu, korupcija v politiki...o tem pišejo mediji, ustanavljajo preiskovalne komisije, imamo KPK in še kak organ znotraj policije in tožilstva, ki bi se moral ubadati s tem, pa nič! V Sloveniji gre pri korupciji za sistemski problem, ki ga z oprostilnimi sodbami sodišča le potrjujejo!

V FOKUSU smo politični korupciji namenili kar nekaj člankov. Da je država postala "plen" korupcije. (vir) Pri županskih volitvah v Mariboru smo odprli vprašanje, kje se pri sedanjem županu Saši Aesenoviču prične in konča politična korupcija (vir), enako tudi pri soboškem županu Aleksandru Jevšku vir. Povsod, ampak res povsod imajo prste poleg bolj ali manj vidni člani Socialnih demokratov, s samim predsednikom Dejanom Židanom vred!

Preberite tudi, kako Odlazek pobira denar iz naših naročnin, ki jih plačujemo RTV Slovenija: 

 							 

Zadnje dejanje Socialnih demokratov, ki delujejo v "ukradeni" vili, presega vse meje razumnega. Brez sramu pred vso slovensko javnostjo kupijo poslanca SMC Gregorja Židana, da bi v koalicijskem partnerju vlade Janeza Janše, Počivavškovi SMC sprožili razdor in posledično razpad Vlade. Požareport razkriva, da je Gregor Židan nekdanjim kolegom iz poslanske skupine SMC priznal, da je za svoj prestop med poslance Socialnih demokratov dobil "sanjsko ponudbo, ki je ne more zavrniti." Njegovo hvalisanje o "sanjski ponudbi" sta potrdila tudi vodja poslanske skupine SMC Janja Sluga in predsednik Zdravko Počivavšek, ki je celo javno povedal, kdo je bil "sponzor" prestopa v SD. Šlo naj bi za razvpitega smetarsko/medijskega tajkuna Martina Odlazka, sicer dobrega znanca sodnih dvoran, iz katerih je odšel tudi s pravnomočno obsodbo.  Kravja kupčija pa naj bi se odvila pod nadzorom vodje svetniške skupine SD Matjažom Hanom. 

Če se tudi vi, kot mnogi drugi, ne strinjate s takšnim načinom trošenja RTV prispevka, podpišite peticijo tukaj.

V nogometnem žargonu, Gregor Židan se je pred leti tudi poklicno podil za nogometno žogo v ljubljanski Olimpiji in Mariboru,  naj bi bil "transfer" težak šokantnih 400 tisoč evrov! 

Če indici o kupnini držijo, bi iz Državnega zbora morala oditi oba Židana, Gregor in Dejan, NPU in KPK pa bi morala pod lupo vzeti še koga z vrha SD!

Spomin mi seže v leto 1996, ko se je zgodil prestop poslanca Cirila Pucka iz SKD v LDS, s čimer je Drnovšku zagotovil potreben glas za sestavo vlade. Takrat se je govorilo, da so "botri" v zameno za prestop Pucku pokrili njegove dolgove v igralnicah novogoriškega HIT-a. Da so tudi v ozadju prestopa Gregorja Židana iz SMC v SD poslančeve velike finančne težave, piše Pozareport.si  V rdečih številka niso le njegova podjetja Gregorino, d. o. o., in Kapodol, d. o. o., ampak naj bi zaradi dolgov pri športnih stavah Gregor Židan tesno piskal pri upnikih, zato naj bi bil zelo lahka tarča za podkupnino. Seznam grehov Gregorja Židana je kar dolg. Med drugim naj bi bil vpleten v ilegalne nogometne stave, dilerju z drogami Zoranu Glišiču naj bi kot nogometni trener pri Olimpiji "pomagal" s potrdilom o opravljenem družbeno koristnem delu...Po koncu poslanskega mandata naj bi Gregorja Židana čakala služba na Nogometni zvezi Slovenije, to pa itak obvladujejo kadri SD.

In kakšni naj bi bili motivi razvpitega tajkuna Martina Odlazka, enkrat že obsojenega zaradi gospodarskega kriminala, da je segel v žep in Socialnim demokratom Dejana Židana pomagal kadrovsko "okrepiti" poslansko skupino?

Enormni finančni dolgovi so se s pojavom epidemije Covid 19 le še povečali. Popolni zlom njegovega imperija lahko "reši" le padec vlade Janeza Janše. Levosredinska vlada, ki bi nasledila Janševo, naj bi vzpostavila poseben večdesetmilijonski fond za medije, kjer bi z denarjem davkoplačevalcev reševali (tudi) Odlazkove medije. Tudi zato je Odlazek med medije, ki z vsemi topovi tolčejo po vladi Janeza Janše, k reviji Reporter in tabloidu Svet24, dodal sveže "kupljen" spletni portal necenzurirano.si in športni časopis Ekipa.

Na potezi so Policija, NPU, KPK in še kdo, da v tej politično korupcijski zgodbi non plus ultra v zgodovini slovenske države, pridejo do dna. In če je vse to res, kar se piše in govori o prestopu Gregorja Židana iz SMC v SD, v Državnem zboru več ni prostora za oba Židana, Gregorja in Dejana in še koga, ki s strankarsko izkaznico SD v žepu greje poslanske klopi v DZ!

Kako globoko smo zabredli v sistemsko korupcijo, bo vidno tudi, če in kako se bodo zadeve lotili v Policiji, NPU, tožilstvu in KPK! 

Boris Cipot

vir: pozareport

Galerija slik

Zadnje objave

Sun, 27. Sep 2020 at 19:56

359 ogledov

Se je res Hitler skrival v Argentini in tam tudi umrl?
FBI je razkril več map polnih do nedavnega zaupnih dokumentov, ki vsebujejo številne informacije o domnevnem begu Adolfa Hitlerja, nacističnega vodje in zločinca, v Argentino na samem koncu druge svetovne vojne, leta 1945, rezkriva portal Insajder.  Materiali pričajo, da je vodja tretjega rajha prišel v Južno Ameriko v podmornici in da mu je šest visokih argentinskih uradnikov zagotovilo zatočišče na ranču v južnih Andih. Iz dokumentov, ki so jih pridobili na FBI izhaja, da je Hitler zbežal iz Nemčije dva tedna in pol po padcu Berlina, poroča britanski Mirror. Zbrani materiali, s katerih je bila umaknjena oznaka tajnosti, razkrivajo, da je FBI kljub temu še dolga leta zbiral vse informacije, ki so kazale, da je Hitler res našel varen pristan prav v Argentini. Samo dejanje (pobeg) pa naj bi bilo organizirano z dvema podmornicama, zgrajenima po (takrat) najsodobnejših standardih in z možnostjo dolge plovbe brez izplutja na površje. Kot je navedeno v enem od poročil, je Hitler prispel v Argentino skupaj s 50 ljudmi, častniki, ki so bili lojalni njegovemu režimu, in njihovim družinskim članom. Poročila se sklicujejo, med drugim, tudi na lokalno policijsko poročilo o podmornici, ki se je nenadoma pojavila ob argentinski obali. V enem od dokumentov piše, da je argentinski novinar trdil, da obstaja poročilo lokalne policije, ki je dokumentirala čudno dogajanje ob obali, ko sta pristali podmornici z visokimi častniki in civilisti. Poročilo je celo sugeriralo, da je med njimi, kljub preobleki prepoznan tudi znan par, sicer nekoliko kamufliran. Šlo naj bi za Hitlerja in njegovo ljubico Evo Braun, piše Independent. Prvo poročilo o prihodu nacističnega führerja v Argentino ima datum 21. september 1945, medtem ko je po uradni različici takrat 56-letni Adolf Hitler štiri mesece prej, 30. aprila 1945 storil samomor. »Upokojeni« nemški diktator in Eva Braun pa sta, kakor sledi iz zbranih listinah FBI, v Argentini umrla naravne smrti, v častitljivi starosti.    

Sun, 27. Sep 2020 at 17:53

132 ogledov

Vojna: Tudi Azerbajdžan je na več področjih razglasil vojno stanje !
Azerbajdžanski parlament je sprejel odločitev o razglasitvi vojnega stanja v več mestih in regijah, poroča Anatolija. Parlament je odobril odločitev azerbajdžanskega predsednika Ilhama Alijeva, da zaradi spopada na razmejitveni črti med Armenijo in Azerbajdžanom razglasi vojno stanje na več območjih. V skladu z odločitvijo, sprejeto na izrednem zasedanju, bodo nekatere ustavne pravice in svoboščine ter lastninske pravice delno in začasno omejene na državljane Azerbajdžana in tujce v tej državi. "Vojno stanje" predvideva uvedbo policijske ure v določenih časovnih intervalih v določenih regijah. Armenske sile so zjutraj izvedle napad na naselja v Azerbajdžanu, kar je privedlo do konflikta. Azerbajdžanska vojska je začela protinapad in določena območja osvobodila okupacije.  

Sun, 27. Sep 2020 at 17:11

107 ogledov

Na prodaj slavna očala John Lennon, cena 50.000 USD
Sotheby’s ta mesec gosti spletno dražbo predmetov, ki so pripadali slavnim Beatlom. Dražba je bila organizirana ob 50. obletnici razpada britanske skupine. Na prodaj so predmeti, ki zajemajo celotno nastopajočo kariero skupine, vključno s podpisano kopijo prvega singla slavnega kvarteta iz leta 1962 "Love Me Do", katerega vrednost je ocenjena na 19.000-25.400 dolarjev. Med drugimi predmeti sta še par slavnih očal John Lennon v vrednosti od 38.000 do 50.000 dolarjev, pa tudi njegov šolski opomin, vreden približno 6000 dolarjev. Ura Cartier iz leta 1966 je ocenjena na približno 31.000 dolarjev. Pripadala je menedžerju Brianu Epsteinu, čigar smrt leta 1967 velja za ključni dejavnik pri ločitvi četverice Liverpool.  

Sun, 27. Sep 2020 at 16:37

152 ogledov

Aktivist iz Atlante je z donacijami Black Lives Matter porabila za nakup nove hiše in osebnih predmetov, skupaj naj bi porabi
FBI je aretiral ustanovitelja skupine Black Lives Matter v Atlanti zaradi obtožb zaradi goljufij in pranja denarja. Sir Maejor Page,  je bil v petek obtožen, da si je prisvojil 200.000 ameriških dolarjev donacij, ki jih je v imenu organizacije Black Lives Matter of Greater Atlanta zbral preko Facebooka, Page je bil aretiran v Toledu in izpuščen na prostost, potem ko je nastopil pred sodnikom prek video klica. Pisarna FBI v Toledu je lani začela preiskavo, potem ko je sodelujoča priča vložila ovadbo zaradi goljufije proti Page, katere pravo ime je Tyree Conyers-Page, je v pritožbi dejal agent FBI Matthew Desorbo. Page je leta 2016 ustanovil Black Lives Matter of Greater Atlanta, letos pa je junija, julija in avgusta zbral več kot 466.000 ameriških dolarjev. "Skupno je Page porabil več kot 200.000 USD za osebne predmete, ustvarjene iz donacije, prejete prek BLMGA Facebook strani, brez prepoznavnih nakupov ali izdatkov za socialno ali rasno pravičnost, "je dejal. FBI v Toledu je dejal, da je Page te donacije uporabil "za Georgea Floyda", namesto tega pa je denar porabil za nakupe hrane, jedilnice, zabave, oblačil, pohištva, sistema varovanja doma, prilagojenih oblek in dodatkov. Po navedbah urada je Page z doniranim denarjem 112.000 dolarjev porabil tudi za nakup hiše v Toledu v Ohiu. Transakcija je potekala prejšnji mesec. Poroča: Fox News  

Sun, 27. Sep 2020 at 16:32

236 ogledov

Vojna: Tankovska bitka med Armenijo in Azerbajdžanom (video) !
https://twitter.com/ArmeniaMODTeam/status/1310128643822280704 Ministrstvo za obrambo Armenije je objavilo video, v katerem je bilo zabeleženo, kako njihove oborožene sile napadajo azerbajdžanske čete na območju Gorskega Karabaha, kjer že danes zjutraj potekajo boji. Armenska vlada je zaradi stopnjevanja konflikta v Gorskem Karabahu razglasila vojno stanje in splošno mobilizacijo, je dejal premier Nikol Pašinjan. Pred tem je predsednik nepriznane republike Gorski Karabah Araik Artyunyan razglasil vojno stanje in mobilizacijo vseh državljanov, starejših od 18 let. Danes zjutraj je Pašinjan dejal, da so azerbajdžanske oborožene sile začele ofenzivo v smeri regije Gorski Karabah in da obramba razmere uspešno drži pod nadzorom. Ministrstvo za obrambo Azerbajdžana je sporočilo, da je Armenija začela intenzivno obstreljevanje položajev azerbajdžanske vojske in naselij, zaradi česar so se oborožene sile te države odločile za začetek protiofenzive vzdolž celotne fronte. Azerbajdžan je poročal o škodi in poškodbah med civilisti. https://twitter.com/Conflicts/status/1310147387474817024 VIDEO: Additional footage showing strikes on large groups of Azerbaijani armoured vehicles today. - @301_AD pic.twitter.com/gWK7nN4lS1 — Conflict News (@Conflicts) September 27, 2020  

Sun, 27. Sep 2020 at 16:27

147 ogledov

Erdogan: Turški narod je s svojimi azerbajdžanskimi brati
Turški predsednik Recep Tayyip Erdogan je dejal, da je Armenija z današnjim napadom znova pokazala, da predstavlja največjo grožnjo miru in stabilnosti v regiji. "Turški narod je danes, kot vedno, s svojimi azerbajdžanskimi brati" - je dejal Erdogan. Erdogan je še dejal, da mednarodna skupnost znova kaže, da ima dvojna merila, in na primeru neustreznega odziva na provokativno agresijo Armenije. "Armensko ljudstvo pozivamo, naj se bori za svojo prihodnost proti vladi in tistim, ki jih potiskajo v propad in jih uporabljajo kot lutke, in pozivamo ves svet, naj Azerbajdžanu stoji ob strani v boju proti okupaciji in zlu" - je dejal Erdogan.
Teme
Socialni demokrati

Zadnji komentarji

uroš :

23.09.2020 11:19

Lahko bi ljudi ozavestili tudi o dejstvu, da je je edini virus, ki trenutno razsaja VIRUS LAŽI. Kaj boste omejevali, prodane beštije ?! Ne morete omejevati nečesa kar ne obstaja ! Obstaja pa vaša več kot očitna manipulacija zmedenega ljudstva, ki ni informirano (namenoma) o resnični zgodbi o koronavirusu. ki drugega ni kot oblastniška laž. Vsi vi, ki širite to ostudno laž, pa ste seveda plačani s strani finančnih elit in vsa ta laž ne bo končana, dokler vas folk ne bo sopregledal v kritični masi in obračunal z vami prevaranti, ki ste z vašo lažjo prebivalstvo pognali v gospoodarski in človeški propad ! Ko objavljate vaše izmišljene statistike o okužbah in širjenju koronavirusa, pa ste namenoma pozabili povedati, DA TEST KORONAVIRUSA NE OBSTAJA, KAR JE AVTOR TR PCR REVERZNE TRANSKRIPCIJE VERIŽNEGA TESTA ENCIMA POLIMERAZE POVEDAL SAM ! TOREJ LEGITIMNO STROKOVNO VPRAŠANJE: KAJ PRAVZAPRAV VI TESTIRATE IN PODATKE O ČEM PRAVZAPRAV OBJAVLJATE !? Koronavirus ne obstaja, kakor tudi ne obstaja noben drugi prenosljivi virus, ker ga še nihče ni prečistil in izoliral ! Tega dejstva tudi ne poveste! Ne poveste tudi dejstva, da znanstenega dokaza o obstoju prenosljivih visrusov ni ! Osnova za znanstveni dokaz o obstoju visurov je Rivers kriterij v šestih točkah (ki vsebujejo tudi Kochove postulate). O zadostitvi Riversovemu kriteriju lahko t.i. znanstveniki, mikrobiologi etc. lahko le sanjajo, nihče od njih pa se jim ni niti približal. https://youtu.be/BIAUQaRjGng?t=1834 Niste obvestili javnosti, da je v času lažnega koronavirusa število samomorov in alkoholizma ter družinskega nasilja kot posledico lažne pandemije za desetkratnik preraslo število izmišljenih koronavirus okužb. Vas to dejstvo ne briga in ne zganjate nobenega alarma, ustvarjate pa lažni preplah na osnovi laži in bi nas radi nalezli "dobrih navad". Z ENO SAMO BESEDO - ODVRATNI STE ! In nikar se ne sprenevedajte ! Vse se vrača vse se plača !

Prijatelji

Branko GaberAndrej Magajna

NAJBOLJ OBISKANO

Politična korupcija, ki bi morala iz DZ odnesti oba Židana, Gregorja in Dejana! SD kupila poslanca za 400 tisoč evrov!