SI
Denar je kolesarjev vladar! Mladina to dobro ve. Ne rabijo bralcev, da bi jih kupovali. Milijone dobijo drugače - hitreje!
Mladina ima mnogo višje prihodke preko lastnika, ki je bil razkrinkan kot hudo preplačan dobvavitelj žilnih opornic. Veliko denarja jim tudi prisilno namenjajo podjetja v državni lasti.
ČASOPIS V FOKUSU
Novice

Sobota, 9. maj 2020 ob 22:14

Odpri galerijo

Mladina ima mnogo višje prihodke preko lastnika, ki je bil razkrinkan kot hudo preplačan dobvavitelj žilnih opornic. Veliko denarja jim tudi prisilno namenjajo podjetja v državni lasti.

Kolesarji se ne borijo za demokracijo, ampak denar! Mnogo denarja! In tednik Mladina že dolgo ni več tisto, kar je včasih bila! Dela proti našemu narodu!

Tednik Mladina ne kolesarijo za Vas, ampak proti Vam! Imajo bogate lastnike, podjetja, ki so jih razkrinkavali že v več medijih, ampak zgodi se pa nič. Vse teče po starem dalje. Nihče jim nič ne more. 

				vir: erar.si			vir: erar.si

https://erar.si/prejemnik/83610405/#transakcije

ERAR pokaže, da so si na tedniku Mladina "izborili" 3.481.715 € prilivov našega davkoplačevalskega denarja! In znesek se vsak mesec povečuje. 

Do kdaj bo to tako? Vedno? 

PS. Kako je Mladina mediju, ki ga berete pred skoraj štirimi leti ukradla domeno (vfokusu.si)!?

Bil je lep jesenski dan oktobra 2017, ko smo po nekajmesečnih pripravah zagnali naš spletni časopis V FOKUSU. Le še domeno (vfokusu.si) kupimo in se predstavimo javnosti. Pa ni šlo, ker nam je nekdo tik pred nosom ukradel oziroma za eno leto zakupil domeno vfokusu.si. Ko smo poguglali, kdo stoji za to domeno, se nam je odprla spletna Mladina.

Poglejte, česa vse so bili pred tremi leti sposobni mali lopovi velikega formata, kot del orkestriranega medijskega linča.

Tu je povezana do članka:

 https://vfokusu.com/post/543111/pred-tremi-leti-je-prislo-do-enega-najbolj-

Galerija slik

Zadnje objave

Mon, 25. May 2020 at 16:53

0 ogledov

Tudi Radio Študent je ugrabljen: leve vlade so ga kupile z veliko denarja. Lani že več kot 500.000 € iz državne blagajne!
Slovenija se je s svojimi mediji res znašla v neverjetno nezavidljivem položaju. Medtem, ko vsi MSM mediji vpijejo, da so neodvisni, pogled na ERAR odkriva ravno nasprotno. Leve vlade so jih izdatno financirale in so tako v popolni odvisnosti od njih. Ali smo priča vračanju v režimske čase? V Sloveniji mediji, ki razglasujejo svojo neodvisnost, na žalost lažejo! Še kako so odvisni. Ali morda verjamete v dobre vile!? Nič ne more biti zastonj, tudi povečani prilivi iz državne blagajne zagotovo niso.  PRODALI SO SE "LEVI" POLITIKI - TUDI RADIO ŠTUDENT Denar (davkoplačevalski) jim daje politika in jih tako drži pod kontrolo. Radio Študent tu ni izjema, saj so se tej radijski postaji pod vladavino Mira Cerarja in Marjana Šarca, močno dvignili prihodki iz državne blagajne.  Poglejte ta graf iz ERAR-ja vir: https://erar.si/prejemnik/73569283/#transakcije Iz njega lahko vidite, kako so jim v letu 2015 začeli prihodki iz strani državnih institucij strmo naraščati. V letu 2014 so prejeli manj kot 100.000 € davkoplačevalskega denarja, lani, torej l.2019 pa že krepko preko 500.000 € davkoplačevalskega denarja. KAJ SE DOGAJA? Če še niste podpisali peticije proti prisilnem plačevanju RTV prispevka, lahko to storite na tej povezavi: https://odpoved.si/ Dogaja se ogromno, in vse za naš denar: 

Sun, 24. May 2020 at 18:51

382 ogledov

Dragi oropani Slovenec! Odpovej prisilni RTV davek!
Medijski zapisi o nacionalnem RTV servisu, ki mu vsak mesec moramo poravnati z zakonom predpisano naročnino, sicer se znajdemo v izvršilnih postopkih, so pri mnogih sprožili razumljivo reakcijo; podpisali so se pod peticijo odpoved.si, veliko pa jih je podpis pospremilo tudi s pisanjem. Enega od teh smo se odločili objaviti tudi na našem spletem časopisu vfokusu.com Dragi oropani Slovenec V samo 10-ih letih te je RTV SLO, ki dokazano ne deluje v skladu z Ustavo in Zakonom o RTV ter Zakonom o medijih, oropala za krasen družinski dopust. Saj ti pod prisilo in grožnjo z izvršbo vsak mesec vzame 12.70 €, na leto 152,40 €, v samo desetih letih, ki so minila zelo hitro, pa so te olupili za 1.524.00 EUR. Zato gremo zdaj v akcijo do konca, ne bomo več plačevali nekaj kar ne deluje v našo korist in ne bomo več vzdrževali ta megalomanski stroj za poneumljanje in propagando vedno enih in istih, ter za širjenje laži in manipulacij z 2.200 redno zaposlenimi in še pol toliko na pogodbah, da se imajo fino na naš račun. Klikni na odpoved.si, prijaviš se lahko kar s svojim Facebook, Google, Twitter ali Publishwall računom, podpišeš peticijo in gremo v množične odpovedi prisilnega plačevanja in vzdrževanja tega neprestrukturiranega mastodonta. RTV Slovenija je velik krivec, da so lahko izvedli ropanje Slovenije!

Sun, 24. May 2020 at 18:21

106 ogledov

(HU)KORONSKI SMEH  - številka 032
HURONSKI ... eee, oprostite ... KORONSKI SMEH Smeh je pol zdravja, druga polovica je umivanje rok. ŠALE ŠTEVILKA 032 SODOBNA DRUŽINA NAKUPUJE V TRGOVSKEM CENTRU HUJŠANJE V KARANTENIMoj cilj je bil, da v karanteni shujšam za 10 kilogramov. Ostalo mi jih je še 15. HM, ZANIMIVO…A ni zanimivo, da svetovnemu gospodarstvu grozi sesutje, ker ljudje kupujejo samo tisto, kar res potrebujejo?! OD ZDAJ NAPREJ … GRIPAOd ponedeljka, 18. maja 2020 dalje: če imate suh kašelj in povišano temperaturo, bolehate za navadno gripo... POZOR – NEKORONSKA ŠALA KAPLJICA LIMONINEGA SOKAPride mišičnjak v gostilno. Iz košare na šanku vzame limono in jo stisne z vso močjo. Nato izzove goste: »Kdor koli iz te limone stisne vsaj še eno kapljico, dobi 1.000 evrov.«Seveda vsi poskušajo, a nobenemu ne uspe. Nato pristopi mali, suh možakar z očali in reče: »A lahko tudi jaz poskusim?« Vsi se mu smejijo. A on iz limone kot za šalo iztisne še 3 kapljice.Gostje ga debelo gledajo: »Kako je pa tebi uspelo, če nam ni?«On pa odgovori: »Hja, na davčni sem v službi.«

Sun, 24. May 2020 at 10:08

387 ogledov

Na današnji dan leta 1991 prva žrtev slovenskega osamosvajanja, včeraj obudili spomin na Pekrske dogodke
Mariborska mestna občina je včeraj v Pekrah pripravila spominsko slovesnost, na kateri so obudili dogajanja 23. maja 1991, ko je takrata JLA  obkolila učni center teritorialne obrambe v Pekrah. Letošnja 29. obletnica enega ključnih dogodkov za slovensko osamosvojitev je zaradi koronevirusa ostala brez tradicionalnega pohoda. Na slovesnosti so posadili šest vrtnic, ki naj bi simbolizirale odločen odpor Mariborčanov in Slovencev v osamosvojitvenem procesu. Vseeno se je zbralo več kot sto ljudi, predstavnikov veteranskih in domoljubnih organizacij, vojske, policije in občine, pa tudi občanov, ki so obeležili spomin na 23. maj 1991, ko je tedanja Jugoslovanska ljudska armada (JLA) od slovenske Teritorialne obrambe (TO) zahtevala naj ji izroči nabornike prve generacije, ki je služila vojaški rok v vrstah TO, in s tem v slovenskem jeziku. Tedanjemu ravnanju JLA so se uprli tako domačini iz Peker, kot iz Maribora in širše okolice, ter JLA preprečili dostop do centra in nabornikov.  VIDEO: Da je dogajanje izpred 29 let še vedno živo, nam je dejal državnozborski poslanec Franc Breznik, takrat pripadnik prve generacije nabornikov slovenske vojske. Ob tej priložnosti so v učnem centru odprli razstavo fotografij, časopisnih člankov in dokumentov, povezanih z osamosvojitvenimi dogodki. Dames pa mineva 29. let od tragičnega dogodka, povezanega z osamosvojitvenim dogajanjem. Pod kolesi bojnega vozila je namreč končal Jožef Simčik, prva smrtna žrtev osamosvajanja. Tako kot mnogi drugi zavedni Mariborčani, ki so z živim zidom onemogočili dostop vojakom JLA do učnega centra, je tudi Simčik stopil pred bojno vozilo in tragično končal pod kolesi. b.c.

Sun, 24. May 2020 at 09:30

205 ogledov

Z blagoslovitvijo motorjev v novo motoristično sezono
Z uradnim koncem epidemije koronavirusa se je pričela motoristična sezona. Pred evangeličansko cerkvijo v Murski Soboti se je zbralo nekaj deset motoristov, škof evangeličanske cerkve na slovenskem mag. Leon Novak, tudi sam motorist, pa je po opravljeni božji službi, blagoslovil motoriste in njihove jeklene konjičke. Po božji službi in blagoslovu so se motoristi odpravili na skupinsko vožnjo in med drugim obiskali tudi najstarejše slovensko mesto. VIDEO: Škof evangeličanske cerkve v Sloveniji ob blagoslovitvi motoristov

Sun, 24. May 2020 at 09:00

158 ogledov

V Domu starejših občanov Ljutomer že drugi teden brez novih okužb, odprli vrata obiskovalcem
V občini Ljutomer v zadnjih 15 dneh ni bilo več novega primera okužbe z virusom Covid 19, zato se v skladu z metodologijo ECDC ocenjuje, da aktivnega primera okužbe več ni. Sicer pa je bilo v tej občini zabeleženih 135 okužb, dvajset ljudi je umrlo. Tudi v Domu starejših občanov Ljutomer, enem od treh najmočnejših žarišč epidemije novega koronavirusa, se zadeve normalizirajo.  Vse kaže, da je aktivna vloga zdravstvenega osebja UKC Maribor pripomogla k temu, da so v kratkem času vzpostavili dokaj varne razmere za stanovalce in tudi obiskovalce, ki so jim vrata odprli pred tremi dnevi. VIDEO: pogovor z direktorjem DSO Ljutomer Tomislavom Nemcem
Teme
kolesarji

Prijatelji

Branko GaberAndrej Magajna

NAJBOLJ OBISKANO

Denar je kolesarjev vladar! Mladina to dobro ve. Ne rabijo bralcev, da bi jih kupovali. Milijone dobijo drugače - hitreje!