SI
Dr. Vinko Gorenak v Kriznih ocvirkih - 8 tudi o podlostih Darijana Koširja
ČASOPIS V FOKUSU
Novice

Nedelja, 3. maj 2020 ob 01:53

Odpri galerijo

Neverjetne stvari se dogajajo v času krize. Bolnica Ptuj je 20. 03. 2020 objavila »Prošnjo za finančno pomoč – Koronavirus«. Okoli 20. 04. 2020 pa so, ob odobravanju županje Nuške Gajšek, iz socialno najbolj čuteče stranke SD, zavrnili sprejem bolnikov okuženih s tem virusom iz doma starostnikov v Ljutomeru, češ da na to niso pripravljeni. Za prvi maj pa še večje presenečenje. Skupina medicinskih sester, s slovensko zastavo v rokah, je ob bučni spremljavi pesmi »Na juriš, na juriš, na juriš….« koraka od sobe do sobe s polno bolniki, ki z maskami ležijo na bolniških posteljah. Posnetek pa so kar javno objavili (kasneje so posnetek umaknili). Tudi to še ni vse, kaže, da tam obstaja…..ne o tem, ko preverim podatke.

Znani politični analitik Miloš Čirič je na svojem TW profilu zapisal takole: »RTV je vse manj javna in vse bolj politično aktivistična institucija. Res je, da je Nova24TV precej bolj in odkrito opredeljena, a razlika se manjša. Primerjavo sem dal zato, da prikažem kako različen scenarij, da različno sliko.« Sam lahko dodam le še tole. RTV plačujemo vsi in ima nad 2000 zaposlenih, Nova 24TV pa ima ducat zaposlenih in je v zasebni lasti. Zasebni lastnik zagotovo lahko preferira določeno politično opcijo, javna RTV pa je ne sme, ker jo plačujemo vsi.
Te dni še vedno odmeva oddaja Tarča, ki jo je predvajala RTV 28. 04. 2020. O njeni vsebini sem že pisal. Zato naj danes omenim le skupno zdravnikov iz UKC, ki so ocenjevali več ventilatorjev, nujno potrebnih za virusno obolele posameznike. To so bili dr. Rihard Knafelj, dr. Marko Noč in dr. Primož Gradišek. Ventilatorje Siriusmed R30, dobavitelja  Marka Bitenca, podjetja Geneplanet, so ocenili za »manj primerne«, zapomnite si, za »manj primerne«. Tako je povedal dr. Rihard Knafelj. Toda že v isti oddaji jih je voditeljica preimenovala v »neprimerne«, kar so v nadaljevanju povzeli vsi dominantni mediji in še danes trobijo, da gre za »neprimerne« ventilatorje. Potvarjajo torej mnenje omenjenih treh zdravnikov.
Še več. RTV Slovenije je 01. 05. 2020 ob 17.30 dobila pisno mnenje prof. dr. Mateja Podbregarja, specialista interne in intenzivne medicine iz Bolnice Celje. Te iste ventilatorje Siriusmed R30 Bolnica Celje ima in jih uporablja, prof. dr. Podbregar pa je v omenjenem pisnem mnenju zapisal, da so »povsem primerni za uporabo«. V Dnevniku TV Slovenija 01. 05. 2020, tega seveda niso povedali. Menda so to bežno omenili ob poročilih ob 22.00 istega dne, danes pa je spet vse po starem, omenjeni ventilatorji »niso primerni« za uporabo, čeprav tega ni rekla niti skupina treh zdravnikov iz UKC Ljubljana, mnenje prof. dr. Podbregarja, da »so povsem primeri za uporabo« pa za dominantne medije ne obstaja več.
Seveda se je oglasil tudi dobavitelj Marko Bitenc iz podjetja Geneplanet, ki  dobavlja medicinsko opremo, tudi ventilatorje številnim državam v Evropi in po svetu. Poudaril je, da se mu s to medijsko gonjo dela velika poslovna škoda, zato je predlagal, da po dobavni ceni od države nazaj odkupi že dobavljene ventilatorje, ter državi vrne ves denar, še nedobavljenih ventilatorjev pač ne dobavi. Kako se bo to izteklo ne vem, toda ne znam si zamišljati hipotetične situacije, da nam jeseni virusna kriza ponovno udari, ter da bodo zaradi pomanjkanja ventilatorjev umirali ljudje. Dominantni mediji bodo v tem primeru ponovno krivili ministra Počivalška in vlado, češ da ni ventilatorjev.
Nihče pa danes ne postavlja ključnega vprašanja, ki se glasi: »Kaj od zaščitne opreme je bilo kateri dan na razpolago in po kakšni ceni?« Danes modrovati, da bi morali kupiti točno določene ventilatorje in ne onih drugih, je govorjenje na pamet. Za primerjavo naj zadeve poenostavim takole. Nič ti ne pomagajo tisti pametnjakoviči, ki ti danes trobijo, da bi morali kupiti govedino proizvajalca A in ne govedine proizvajalca B, če pa v kritičnem času ni bilo na trgu ne tiste proizvajalca A, ne tiste proizvajalca B, bila pa je tista proizvajalca C, po ceni, ki jo je postavil proizvajalec C. Tako enostavno je to in nič drugače.
So pa zato levi novinarski navijači tipa Darijan Košir, danes novinar Dnevnika, nekoč pa Pahorjev šef Urada za komuniciranje udarili po svoje. Proslavil se je z znano reklamo starlete Urške Čepin, ki je za državni denar leta 2011 promovirala tri referendume, ki jih je takratna vlada gladko izgubila. Osebno se ne poznava, sva pa se do nedavnega »poznala« preko TW profila, kjer je neprestano  zlival svoj levi politični strup po vseh, ki mu niso bili všeč, tudi po meni. Pred kakim letom dni je zapisal, da smo bili »vsi nekdanji miličniki sodelavci UDBE.« Javno sem ga pozval, da greva skupaj v Arhiv Slovenije, tam preveriva podatke, kdo od naju je bil sodelavec UDBE in jih javno objaviva. Mnogi namreč trdijo, da je on bil sodelavec UDBE. Računal sem, da bo to zmogel, pa ni. Me je pa zato na TW računu blokiral. Včeraj se je Darijan Košir na TW profilu (podatke mi je posredoval sodelavec) zapletel v komunikacijo z osebo @indijanec, takole ga je izzval: »Še enkrat te vprašam s tabo na to temo: Ugledni strokovnjak na to temo iz UKC reče, da ti ventilatorji niso primerni, neki zdravnik iz Celja, kjer je direktorica članica ministrove partije pa da so uporabni.« Ste videli to potvarjanje in sprenevedanje. Dr. Rihard Knafelj iz UKC Ljubljana v imenu treh zdravnikov, nikoli ni rekel, da so ti ventilatorji »neprimerni«, dejansko je rekel, da so »manj primerni.« Za mnenje prof. dr. Mateja Podbregarja, iz Bolnice Celje, ki je zapisal, da so ti ventilatorji »povsem primerni za uporabo«, pa Darijan Košir še ni slišal, točneje zavestno, ga je zamolčal. Obrnil je tudi ploščo, Počivalšek s svojo SMS je bil do vstopa v sedanjo vlado dober človek in dober minister, sploh pa je bila dobra njegova SMC, danes pa jo imenuje »ministrova partija.«
Za Darijana Koširja je torej dr. Rihard Knafelj »ugledni strokovnjak iz UKC Ljubljana«, prof. dr. Matej Podbregar, pa je zanj »neki zdravnik« iz Celja.«Neverjetno nesramno in podlo početje Darijana Koširja. Nobenega od njiju ne želim podcenjevati, še manj žaliti, kot to počne Darijan Košir, ki grobo žali prof. dr. Mateja Podbregarja z »nekim zdravnikom« iz Celja. Uradni podatki preverjeni nocoj na medmrežju, so jasni. Dr. Rihard Knafelj je  »asistent« (pomeni začetnik v karieri visokošolskega učitelja, ki pomaga nosilcu predmeta) in predava na zasebni »Zdravstveni fakulteti Angele Boškin« v Kranju, na programu »zdravstvene vede«, diplomanti te fakultete, torej niso zdravniki. Prof. dr. Matej Podbregar »neki zdravnik« iz Celja«, pa predava na Medicinski fakulteti v Ljubljani kot »redni profesor« (ta naziv pomeni najvišji naziv v univerzitetni karieri). Na tej fakulteti pa se seveda izobražujejo zdravniki. Toliko torej o poštenosti in korektnosti omenjenega Darijana Koširja.

Dr. Vinko Gorenak

Galerija slik

Zadnje objave

Thu, 28. May 2020 at 15:54

0 ogledov

(HU)KORONSKI SMEH  - številka 033
HURONSKI ... eee, oprostite ... KORONSKI SMEH Smeh je pol zdravja, druga polovica je umivanje rok. ŠALE ŠTEVILKA 033 KORONSKA FATALKA NAKUPUJE SODOBEN POKORONSKI ZMENEK NA SPREHOD S PSOM – PO KORONA PREDPISIH! POZOR – NEKORONSKA ŠALA BREZ BESEDKmetica vpraša sina: »Kaj je rekel oče, ko je padel v gnojno jamo?«Sin: »Ali naj izpustim vse grde besede, ki jih je izrekel?«Mati: »Seveda!«Sin: »Potem pa ni rekel nič.« Pripravil Andy

Thu, 28. May 2020 at 11:48

0 ogledov

Bodo danes Radenci ostali brez Titove ceste, župan Roman Leljak je v to prepričan
Z današnjim dnem bodo Radenci kraj, kjer se bo ulica, poimenovana po komunističnem diktatorju Josipu Brozu Titu znašla v reportarnici zgodovine. Župan Roman Leljak bo na današnji popoldanski seji občinskim svetnikom predlagal, da ulico poimenujejo po slovenski osamosvojitvi.  Se danes torej obeta vroča seja občinskih svetnikov. Predlog župana Leljaka po ukinitvi Titove ceste, je med jugonostalgiki, člani nekdanje Zveze komunistov ozirona njihove naslednice Židanove socialdemokracije, v Radencih jih ne manjka, sprožil precejšen revolt. Spisali so celo peticiji, ne toliko proti Leljakovemu predlogu, da se ulica imenuje po Ante Šariuču, kakor po tem, da se zbriše Titovo ime. Nad idejo, da bi katero izmed ulic v Radencih poimenovali tudi po Ante Šariću ali Karlu Hennu  župan Roman Leljak še ni obupal. Morda bo to nova ulica, ki nastaja za gasilkim domom ali pa katera od 23 ulic, ki z imeni še vedno spominjajo na revolucionarne prekucniške čase. VIDEO: Roman Leljak, župan občine Radenci. Za zainteresirane bo na facebooku občine Radenci naposredni prenos seje obinskega sveta, o sklenjenem pa bomo poročali tudi na V FOKUSU.COM

Thu, 28. May 2020 at 06:29

0 ogledov

Rusija: »V Moskvi pogumno v rahljanje ukrepov proti korona virusu«
V Moskvi bodo s 1.  junijem  bodo odpravili več omejitev, ki so jih konec marca za zajezitev širjenja  novega korona virusa, je včeraj napovedal Sergej Sobiyanin, župan  Ruske prestolnice. Od ponedeljka, 1. junija, se bodo lahko Moskovčani odpravili  ven  na dolge sprehode in športe na svežem zraku. Prav tako se bodo  odprle številne trgovine je dejal Sergej Sobiyanin. Sergej Sobianin, župan Moskve Od ponedeljka naprej bodo  prebivalci  lahko zapustili   hiše in se odpravili na sprehod  ali se ukvarjali z športom. Z nekaj izjemami bodo mestni parki in zelene površine ponovno odprti za prost dostop. Seveda ob zavdanju da  lahko povečanje števila ljudi na ulicah poveča tveganje za okužbo. Zato so  v mestni upravi vzpostavili določena pravila za sprehode, tudi način  in časovni okvirji sprehodov  so uvedli  kot poskus -  za obdobje dveh  tednov, od 1. do 14. junija 2020 Devet tednov domačega režima, pod geslom »ostani doma,«  po besedah ​​Sobyanina, ni bilo zaman. Zahvaljujoč temu je bilo rešeno na tisoče življenj. Druga stopnja omilitve je bila mogoča, ker je zmanjšanje pojavnosti korona virusa postalo trajnostno. Pa to kljub temu ne pomeni biti  manj ampak biti čim bolj previdni. Zato je moskovski župan, zato , kljub nekaterim  ugodnostim , je podpisal odlok o podaljšanju samo izolacije, nadzora dostopa in drugih omejevalnih ukrepov do 14. junija 2020. Z to omilitvijo so dovoljeni  daljši sprehodi in šport na prostem za vse , tudi za one ki so starejši od 65 let. Tudi dovoljenje  za tovrstne  aktivnosti ne potrebujejo. Nekaj pa še bolj okrepljeno oziroma poudarjeno. Od 1. junija 2020 se bo režim nošenja mask in rokavic okrepil. Če odidejo  domov, tudi za sprehode in igranje športa, morajo vsi prebivalci uporabljati respiratorje, maske ali drugo opremo za zaščito dihal. Rokavice je treba uporabljati tudi pri delu, v trgovinah, lekarnah javnih  ustanovah in v javnem prevozu. Ali imajo časovne omejitve? Seveda. Hišo za športne aktivnosti  lahko zapustijo brez omejitev vsakodnevno, vendar le zjutraj - do 09:00. Sprehodi so dovoljeni od 09:00 do 21:00, vendar ne več kot trikrat na teden - dvakrat ob delavnikih in enkrat ob koncu tedna. Prav tako športne aktivnosti  ali hojo oziroma sprehod opravljajo v katerem koli odprtem mestnem prostoru - na dvoriščih, parkih, trgih, na ulicah in naravnih območjih, vendar z več omejitvami. Priporočeni polmer hoje naj ne b bil  oddaljen več kot dva kilometra od hiše. Z nekaj izjemami bodo mestni parki in zelene površine ponovno odprti za prost dostop. V primeru, da se zbere veliko število ljudi, je dostop do katerega koli mestnega območja lahko omejen. Obremenitve  z čezmernim številom bo ugotovljiva  z aplikacijami. Vedno in vsepovsod  je potrebno upoštevati  socialno distanco. Priporoča se nošenje vsaj enega od osebnih dokumentov. Zakaj so se odločili za rahljanje, omilitev določenih ukrepov! Predvsem  je prišlo do sproščanje karantene zato  ker so od 12 maja ko so se na delo vrnili zaposleni v gradbeništvu in  industriji   naj bi  število hospitalizacij zaradi OVID 19 upadlo za 40 odstotkov. Po besedah  Sobiyanina, so se uspeli izogniti težkemu scenariju ter da sedaj razmere nadzorujejo. V sami prestolnici so ravnali proaktivno in niso izgubljali časa.  Vse je še naprej odvisno od vsakega posameznika v smislu odgovornosti ter  upoštevanja določenih pravil n sprejetje tako imenovane »nove realnosti«.Kot se je dalo izvedeti iz njihovih občil, so iz Kremlja sporočili da bodo vojaško parado ob 75obletnici zmage v drugi svetovni  vojni,  ki bi morala biti 9 maja, pa je bila preložena, bo izvedena 24 junija. V Rusiji so  doslej  zabeležili 370.680 potrjenih primerov okužbe od tega vek kot 171 tisoč v Moskvi Število okuženih na 1 milijon prebivalcev v Rusiji je  2.526 oseb, ozdravelih od skupnega števila okuženih je 142.208 oseb. Korona virus so v zadnjem dnevu v Rusiji zaznali pri 8.338 ljudeh. Zadnjih 24 ur je v Moskvi  umrlo 71 pacientov obolelih z COVID 19. Skupno število umrlih do sedaj je 3.968 ljudi.   Radi  bi videli kako bo deloval eksperiment s sprehodi  in športa na prostem da bi se  čez dva tedna odločili o njegovem nadaljevanju, spremembi ali  v najboljšem  primeru  o odpravi omejitev sprehodov. Da bo čim več možnosti za sprostitev si prav gotovo želijo. V.K.T.

Wed, 27. May 2020 at 19:10

51 ogledov

Pomagajte policiji! Ukradel izrezane granitne plošče in odpeljal.
Prepoznate vozilo ali prikolico na fotografijah? Ste morda kje opazili take granitne  plošče? Če nam lahko nudite pomoč z informacijami, kdo je lastnik obeh  vozil  ali  ju  je  uporabljal,  nas prosimo pokličite na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. Neznani storilci so namreč v nedeljo, 3. 5. 2020, med polnočjo in 2. uro, z osebnim  terenskim  avtomobilom  srebrne barve, na katerem so imeli pripeto dvoosno  prikolico,  skozi odklenjena vrata ograje pripeljali do podjetja v Cezlaku.  Na  prikolico  so  naložili  in odtujili večjo količino izrezanih granitnih plošč, zelenkaste barve, dimenzij 60x30x1,5 cm (kakšne so tudi na fotografiji) in pobegnili. Domnevno  isti  neznani  storilci  so  v sredo, 6. 5. 2020, okoli 1. ure, z osebnim  avtomobilom  Mitsubishi  Space  Wagon, na katerem so imeli pripeto dvoosno  prikolico  znamke  Pongratz,  pripeljali  do skladišča podjetja ob lokalni  cesti Cezlak-Pesek, občina Slovenska Bistrica. Tam so na prikolico z  namenom  odtujitve  naložili  več  različnih predmetov v vrednosti okoli 10.000  evrov. Pri dejanju so bili opaženi s strani občana, zaradi česar so od  tam peš zbežali, na kraju pa pustili opisano vozilo in prikolico. Osebni avtomobil na fotografiji je odjavljen iz prometa, zato bi želeli policisti pridobiti informacije kdo ga je uporabljal. Podobno želijo izvedeti za prikolico. Tudi granitne plošče so zelo specifične po barvi in niso domači proizvod ampak uvoz iz Italije.  

Wed, 27. May 2020 at 19:05

48 ogledov

Pomagajte policiji! Ukradel izrezane granitne plošče in odpeljal.
Prepoznate vozilo ali prikolico na fotografijah? Ste morda kje opazili take granitne  plošče? Če nam lahko nudite pomoč z informacijami, kdo je lastnik obeh  vozil  ali  ju  je  uporabljal,  nas prosimo pokličite na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. Neznani storilci so namreč v nedeljo, 3. 5. 2020, med polnočjo in 2. uro, z osebnim  terenskim  avtomobilom  srebrne barve, na katerem so imeli pripeto dvoosno  prikolico,  skozi odklenjena vrata ograje pripeljali do podjetja v Cezlaku.  Na  prikolico  so  naložili  in odtujili večjo količino izrezanih granitnih plošč, zelenkaste barve, dimenzij 60x30x1,5 cm (kakšne so tudi na fotografiji) in pobegnili. Domnevno  isti  neznani  storilci  so  v sredo, 6. 5. 2020, okoli 1. ure, z osebnim  avtomobilom  Mitsubishi  Space  Wagon, na katerem so imeli pripeto dvoosno  prikolico  znamke  Pongratz,  pripeljali  do skladišča podjetja ob lokalni  cesti Cezlak-Pesek, občina Slovenska Bistrica. Tam so na prikolico z  namenom  odtujitve  naložili  več  različnih predmetov v vrednosti okoli 10.000  evrov. Pri dejanju so bili opaženi s strani občana, zaradi česar so od  tam peš zbežali, na kraju pa pustili opisano vozilo in prikolico. Osebni avtomobil na fotografiji je odjavljen iz prometa, zato bi želeli policisti pridobiti informacije kdo ga je uporabljal. Podobno želijo izvedeti za prikolico. Tudi granitne plošče so zelo specifične po barvi in niso domači proizvod ampak uvoz iz Italije.  

Wed, 27. May 2020 at 18:30

141 ogledov

Franc Bogovič: Predlog EU komisije za okrevanje po pandemiji COVID-19 pogumen korak naprej, vendar!
Bruselj, Koprivnica, 27. maj 2020 - Evropski poslanci so se na današnjem izrednem parlamentarnem zasedanju Evropskega parlamenta v Bruslju, na katerem je večina poslancev sodelovala na daljavo, seznanili in glasovali o s strani Evropske Komisije predstavljenem novem Instrumentu za dolgoročno okrevanje in odpornost po pandemiji Covid-19 v EU, poimenovan "Naslednja generacija EU", hkrati je bil predstavljen tudi dolgo pričakovani osnutek večletnega finančnega načrta. Poslanec Slovenske ljudske stranke v Evropskem parlamentu Franc Bogovič (SLS/EPP) je nov predlog Komisije sicer podprl, dodaja pa, da se pri uspešnem spopadanju z dolgoročnimi posledicami krize, ki jih naši državljani in gospodarstvo že čutijo na lastni koži, ne sme pozabiti na solidarnost.    Njegova celotna izjava je podana v nadaljevanju: “Evropa je pred recesijo zgodovinskih razsežnosti. Ocene kažejo, da se je bruto domači proizvod (BDP) EU v drugem četrtletju 2020 zmanjšal za približno 15 % v primerjavi z istim časom lani. Na splošno naj bi se gospodarstvo EU v letu 2020 zmanjšalo za več kot 7 %. V EU naj bi se brezposelnost povečala na 9 %, kar bo nesorazmerno močno prizadelo zlasti mlade in nizkokvalificirane začasne delavce ter življenje v revnejših gospodinjstvih. Dejansko se napoveduje najhujša kriza po veliki depresiji, zato me veseli, da je Evropska komisija danes za okrevanje gospodarstva držav članic EU po epidemiji novega koronavirusa predlagala poseben dodaten Instrument za okrevanje in odpornost v skupni vrednosti 750 milijard evrov. Od tega je 500 milijard namenjenih za nepovratna sredstva, 250 milijard pa za posojila. Omenjen sveženj je sicer tesno povezan tudi z večletnim proračunom EU, v okviru katerega Komisija predlaga dvig zgornje meje lastnih virov na 2 % bruto nacionalnega dohodka EU, kar naj bi bilo ravno to, kar bo Komisiji omogočilo uporabo svoje zelo močne bonitetne ocene za najem 750 milijard EUR na finančnih trgih za EU naslednje generacije. Po prvih podatkih in predvidevanjih je Sloveniji v okviru svežnja za okrevanje namenjenih cca. 5,071 milijarde evrov, in sicer okvirno 2,579 milijarde za nepovratna sredstva in 2,492 milijarde za posojila. S stani Evropske komisije predlagana zadolžitev je nekaj povsem novega v EU. A dejstvo je, da se soočamo s posebnimi okoliščinami, zato so bolj kot kadarkoli potrebni posebni ukrepi. V našem skupnem interesu je, da se vsi soočimo z vplivi in posledicami koronavirusa, okrepimo enotni trg in investiramo v naše skupne evropske prednostne naloge. V Evropski uniji je evro, vložen v eno državo, evro, vložen za vse. Zgolj skupno in kohezivno okrevanje, ki bo v celoti spoštovalo temeljno načelo evropske kohezijske politike, ki je solidarnost, lahko torej okrepi evropsko konkurenčnost, odpornost in položaj globalnega akterja. Zato morajo ravno solidarnost, kohezija in konvergenca spodbuditi okrevanje Evrope. Nobena oseba, nobena regija in nobena država članica ne bi smela zaostajati. Pri tem pa je treba poskrbeti zlasti in predvsem za to, da bo pri soočanju s posledicami korona krize cena denarja enaka za vse.”
Teme
Dr Vinko Gorenak komentar krizni ocvirki

Zadnji komentarji

BOGDAN VIRANT :

26.05.2020 20:09

Zakaj sem prisiljen plačevati nekaj, kar nisem naročil, me ne zanima, za mene ni koristno, pa še verjamem ne v to ? »Javni zavod“ RTV Slovenija in novinarji medijev, ki jih obvadujejo nedemokratične komunistične strukture, ste sramota in grožnja demokraciji, drugačnega razmišljanja in svobodi govora. RTV in komunajzarski lastniki medijev, dnevno širijo laži, manipulirajo, blatijo Janeza J., predvsem desni politični spekter, skratka vsakega, ki se ne strinja z njihovo bolano levo ideologijo. Novinarji se svojimi skrajnimi levimi komentarji pridružujejo navječjemu izdajalcu Slovenije, ki mu svobodna, demokratična in svobodna Slovenija nikoli ni bila in nikoli ne bo intimna opcija in so za ohranjanje svojih delovnih mest pripravljeni pisati, kakršnekoli laži, grozijo in nekaznovano pozivajo s plakati z umorom Janše. Novinarji RTV Slovenija se med službenim časom z denarjem davkoplačevalcev in prisilnim prispevkov še dodatno indoktrinirajo z branjem skrajnega levega tednika MLADINA in drugih predvsem levih medijev. Tako RTV Slovenija skrbi in poskrbi, da so novinarji primerno ves čaš primerno indoktrinirani s skrajno levo komunistično ideologijo. RTV “neodvisno novinarsto” živi še v času oktobrske revolucije. Je ideološko obremenjen s komunizmom, sovražen je do državljanov in drugače mislečih, ki se ne strinjajo z skrajno levo komunajzarsko bolano ideologijo, za kar moramo državljani še plačevati. RTV komunajzarski servis je potrebno privatizirati, da bodo svoje komunajzarske storitve lahko prodajali in ponujali na trgu tistim, ki bo RTV komunajzarske oddaje želeli gledati in plačevati. Ko bo RTV privatizirana, se boste vsi komunajzarji naročili na njene programe in se bo cena naročnine dvignila za vsaj 2x, vsi komunajzarji boste lahko vzdihovali ob prikazovanju rdeče zvezde, doživljali orgazme, ko vam bodo na RTV v oddajah prikazovali in poveličevali največje kriminalce, katere trenutno premore uboga Slovenija.
Viktor hajsinger :

16.05.2020 06:26

Sem že.
Igor Pust :

12.05.2020 22:09

Poslano na DW.

Prijatelji

Branko GaberAndrej Magajna

NAJBOLJ OBISKANO

Dr. Vinko Gorenak v Kriznih ocvirkih - 8 tudi o podlostih Darijana Koširja