SI
Vane K. Tegov: Politični »šarmerji« brez kritja ali kako brezčutno izčrpavati Slovenijo
Državotvorna ministrstva vodijo totalni bleferji in puhloglavci
ČASOPIS V FOKUSU
Novice

Četrtek, 6. junij 2019 ob 08:12

Odpri galerijo

Nekaj dni nazaj so vladni predstavniki, predvsem Prvi minister ali premier v ping pong početju do lastne države in njenih državljanov, rezimirali, kako uspešni da so bili v preteklem letu njihovega prej omenjenega športnega početja.  »Uspešni« so bili predvsem že v začetnem obdobju, ko so kljub zmagi SDS na volitvah za poslance v DZ RS, sestavili in prepričali vodje strank kontinuitete laži in prevar lastnega volilnega telesa  za sestavo »antiJanša koalicije« in s tem tudi Vlado. Od tam naprej pa sami »uspehi« na vseh področjih vladanja.

Izredno in predvsem po plitvosti ali površnosti ter nekompetentnostjo izstopajo ministri oziroma člani vlade državotvornih ministrstev  s samim prvim ministrom na čelu.

Marjan Šarec je svoj pohod na Vladni tron začel s tipičnim nastopom »buldožer« strategije  z iskanjem »kompetentnih« kandidatov. Sam kot predstavnik pristopa »novih« obrazov in vsiljevanjem čim več političnih in siceršnjih provincijalcev in obstrancev   v politiki. Na relaciji med Kamnikom in Ljubljane je sestavil skoraj pol vlade.  Fant (Marjan Šarec) ima kot komik in kot komično in obenem tragična persona v politiki srečo, da je  tudi norcem in neumnim sreča naklonjena. Naklonjene so ugodne gospodarske okoliščine, tako mednarodne kot  tudi domače.  Od tod naprej je potrebno znanje. On ga nima.  Da bi potešil apetite skupin in lobijev, ki so ga postavili na ta  piedestal vladanja, je nastopil čas dajanja bombončkov (beri ohranjanja privilegijev) ali drugače dviga plač v javnem sektorju, pa še to selektivno,  da se ve kdo je kaj prispeval. Svojo nevednost izkazuje tudi v nastopih in razlagah in odgovorih, ki jih daje v parlamentu. »Izžareva« aroganco, plitvost in zazrtost v nekaj kaj ne obstoja, tukaj mislim  na njegovo politično prihodnost. Tipična drža malih  v politični promet vrženih »diktatorčkov« z omejenim rokom trajanja.  Za enkrat kaže, da je ta rok znotraj »dovoljenega«, seveda po zamisli proizvajalca iz Murgelskih laboratorijev namenskih »političnih« izdelkov. Odvisno od ostalih sestavin ki so nujne da izdelek zdrži ali propade.

Skoraj sočasno s tem nastopom in povzetkom  ali »Odi« prebrisanosti in veleumnosti predsednika Vlade, je bil na določen način  obelodanjen  volilni fiasko in dokončni politični debakl dr. Mira Cerarja.V lepo zapakiranem izdelku, ki se imenuje uprizoritev  lastnega političnega »samomora« pred očmi  predstavnikov  medijev seveda  z noto teatralnosti  in cmeravosti, kar sodi  zraven in  se  ujema z njegovim značajem in pristopom. Po ravnokar končanih volitvah za poslanke in poslance v EU parlament kjer si je prislužil »skoraj« dva odstotka političnega zaupanja,  si je etični profesor in tudi nekdanji premier Vlade RS, natočil sebi in svojim slepim sledilcem, ki še bolj slepo odhajajo vstran, vino resnice v obliki napovedi programskega kongresa SMC kakšen dan kasneje pa tudi celo v volilnega kongresa(ali bolj klavzure da se dokončno med seboj pošljejo v kraje od koder so prišli ob rojstvu)na katerem pa sam gospod ustavni pravnik in trenutni minister za zunanje zadeve  Republike Slovenije ne bo kandidiral za noben položaj v stranki. Kolegom iz stranke pa bo »vedno«  na razpolago.  Bo pa jo prevzel Zdravko Počivalšek, ki bo SMC poslal k večnemu počitku. Sočasno, pa glede na kompetence  trenutnega nacionalnega Predsednika Vlade v primeru postavitve nove Evropske komisije in njene sestave, močno izpostavlja svojo pripravljenost za lastno politično »brco« iz Slovenije, ki bi ga nesla vsaj do Bruxellesa in  primernega komisarskega položaja. Ostane da počakamo kako bo ta »commedia dell Arte« ali improvizacija zaključila svoje zadnje dejanje, z ploskanjem ali zgražanjem.

Slovenija je ena redkih držav v Severnoatlantski povezavi, ki nima sistem lastne obrambe. Tisto kar ima so nekakšne ruine, podrtije starega in nič novega dorečenega kar bi se lahko vsaj po osnovnih parametrih imenovalo obramba ali obrambni sistem. Vodi jo temu primerno oseba , ki je sicer po izobrazbi pravnik, po političnem profilu pa minister. Samo to.  Primeren za nič, s tem primeren za vsepovsod. To in takšno določilo ga ohranja že celih 15 let. Koristi pa nič. Ta gospod Karel Erjavec, z simpatičnim pogrkavanjem  genetsko pogojen z rojstvom v Belgiji, je naredil največ za sesutje obrambe države, kot temeljni prvini državotvornosti za vsako normalno državo. Prvič se je zgodilo da vojaki, poleg nizkih, kaj nizkih, mizernih plač,  so tudi mizerni za videti. Ne fizično ampak kar se opremljenosti tiče. Oblačila so  takšna kot od  kakšnih pozabljenih revežev,  ki  si jih  sami urejajo, čistijo, perejo ter si  sami nabavljajo obutev  ker jim dodeljena obutev razpade prekmalu, da o bojni pripravljenosti niti ne govorimo. Bojnega streliva je  za 22 minut vojskovanja. Potem pa frače ali se skriti v prvi  grm in čakati da bo konec. Načelnike generalštabov zamenjuje kar med eno in drugo vajo. Celo pošilja OVS nad njih. Državotvornost pa takšna.  In takšen minister naj bi vodil ministrstvo  vojsko ter del obrambnega sistema kot garanta za celovitost države in njenega  ozemlja. To je roganje iz vseh državljank in državljanov.

Boštjan Poklukar, minister za notranje zadeve Republike Slovenije je vsekakor zvezda državotvorcev.  Po profilu sicer profesionalni vojak, ki je pravočasno zaslutil kdaj se je treba umakniti. Z svojim  doseženim vojaškim činom višjega štabnega vodnika, bi se moral upokojiti pri 45 letih. Pa se ni. Prešel v urad za zaščito in reševanje. Tu je  uradoval. Poleg dosežene izobrazbe je magistriral . veste pri kom? Pri Damirju Črnčecu. Ta Damir, ki je mimogrede del kariere opravil na MORS-u, je njegov mentor. Celo baje pripravil ga je zanj. Boštjan pa že pripravlja doktorat. Ni treba dvakrat ugibati pri kom. O čem pa še manj. Važno da je, Boštjan, doktorat, ministrovanje. Damir pa vleče niti namesto njega, Šarca, Erjavca.  Damir zna. Šahirati. In  to dobro. Boštjan pa izven napisanega kar mu pripravijo je zgubljen kot minister  in kot »akademsko« izobražen človek, celo  kot predstavnik Vlade.  Hodi po Sloveniji in prepričuje državljane, ki se vsak dan srečujejo z ilegalnimi in nasilnimi  migranti, da niso nevarni, da ministrstvo in policija kot organ v sestavi obvladuje situacijo v zvezi s tem. Pred njim pa kot sogovorniki stojijo  oškodovanci, ki so jim taisti »miroljubni prebežniki« pokradli, uničili  premoženje. Število ilegalnih prehodov se iz dneva v dan povečuje. Nesposobnost obvladovanja pa vse bolj očitna. Do  kdaj? Do takrat ko bodo državljani sami vzeli pravico v svoje roke. Ko bo vse skupaj ušlo  nadzoru organov  ki so zadolženi za to.

Nedavna izjava ki jo podal gospod  Jože Prus iz Krmačine v Metliški občini prav kaže na to.

Ta minister ni vreden en cent, niti njegova plača ne bi smela biti en cent. In tisti, ki so v vladi, ne bi smeli dobiti en cen plače, nesposobneži.« »In bom račun poslal ministru, direktno na dom. In ima, da mi to poravna. Me ne briga! Me ne briga! Če se je včeraj hvalil v Črnomlju, da je vse v redu, da štima in tako dalje,« je povedal in dodal, da si bo za obrambo pred vse bolj nasilnimi ilegalnimi migranti nabavil orožje. Če ne bo zanj dobil dovoljenja, da bo kupil na črnem trgu. Vozilo ki so mu ga ilegalni in nezakoniti migranti ukradli je bilo s strani policije ustavljeno 20 km vstran, je bilo ustavljeno prisilno s stingerjem. V tovrstnih primerih pride do poškodb vozila.  To ni edini  ki je jezen  in razjarjen državljan na obnašanje predstavnikov države. Doza gneva in jeze ni vedno merljiva kategorija. Prvinski nagon ohranjanje svojega premoženja  in rezultatov dolgotrajnega dela lastnih rok je legitimen in razumljiv. Prav je da država in njeni predstavniki pravočasni vzamejo stvar resno in nadzor v svoje roke. Dokler ni prepozno. Boštjan Poklukar, doktorat bo počakal. Država in državljani so na prvem mestu. Če pa ne gre po tem vrstnem redu pa izhodna vrata so odprta. Pa ne samo za vas, tudi za zgoraj  omenjene »državotvorce.«

Ni časa za tuhtanje!

Vane K. Tegov

 

Galerija slik

Zadnje objave

Thu, 28. May 2020 at 15:54

105 ogledov

(HU)KORONSKI SMEH  - številka 033
HURONSKI ... eee, oprostite ... KORONSKI SMEH Smeh je pol zdravja, druga polovica je umivanje rok. ŠALE ŠTEVILKA 033 KORONSKA FATALKA NAKUPUJE SODOBEN POKORONSKI ZMENEK NA SPREHOD S PSOM – PO KORONA PREDPISIH! POZOR – NEKORONSKA ŠALA BREZ BESEDKmetica vpraša sina: »Kaj je rekel oče, ko je padel v gnojno jamo?«Sin: »Ali naj izpustim vse grde besede, ki jih je izrekel?«Mati: »Seveda!«Sin: »Potem pa ni rekel nič.« Pripravil Andy

Thu, 28. May 2020 at 11:48

325 ogledov

Bodo danes Radenci ostali brez Titove ceste, župan Roman Leljak je v to prepričan
Z današnjim dnem bodo Radenci kraj, kjer se bo ulica, poimenovana po komunističnem diktatorju Josipu Brozu Titu znašla v reportarnici zgodovine. Župan Roman Leljak bo na današnji popoldanski seji občinskim svetnikom predlagal, da ulico poimenujejo po slovenski osamosvojitvi.  Se danes torej obeta vroča seja občinskih svetnikov. Predlog župana Leljaka po ukinitvi Titove ceste, je med jugonostalgiki, člani nekdanje Zveze komunistov ozirona njihove naslednice Židanove socialdemokracije, v Radencih jih ne manjka, sprožil precejšen revolt. Spisali so celo peticiji, ne toliko proti Leljakovemu predlogu, da se ulica imenuje po Ante Šariuču, kakor po tem, da se zbriše Titovo ime. Nad idejo, da bi katero izmed ulic v Radencih poimenovali tudi po Ante Šariću ali Karlu Hennu  župan Roman Leljak še ni obupal. Morda bo to nova ulica, ki nastaja za gasilkim domom ali pa katera od 23 ulic, ki z imeni še vedno spominjajo na revolucionarne prekucniške čase. VIDEO: Roman Leljak, župan občine Radenci. Za zainteresirane bo na facebooku občine Radenci naposredni prenos seje obinskega sveta, o sklenjenem pa bomo poročali tudi na V FOKUSU.COM

Thu, 28. May 2020 at 06:29

174 ogledov

Rusija: »V Moskvi pogumno v rahljanje ukrepov proti korona virusu«
V Moskvi bodo s 1.  junijem  bodo odpravili več omejitev, ki so jih konec marca za zajezitev širjenja  novega korona virusa, je včeraj napovedal Sergej Sobiyanin, župan  Ruske prestolnice. Od ponedeljka, 1. junija, se bodo lahko Moskovčani odpravili  ven  na dolge sprehode in športe na svežem zraku. Prav tako se bodo  odprle številne trgovine je dejal Sergej Sobiyanin. Sergej Sobianin, župan Moskve Od ponedeljka naprej bodo  prebivalci  lahko zapustili   hiše in se odpravili na sprehod  ali se ukvarjali z športom. Z nekaj izjemami bodo mestni parki in zelene površine ponovno odprti za prost dostop. Seveda ob zavdanju da  lahko povečanje števila ljudi na ulicah poveča tveganje za okužbo. Zato so  v mestni upravi vzpostavili določena pravila za sprehode, tudi način  in časovni okvirji sprehodov  so uvedli  kot poskus -  za obdobje dveh  tednov, od 1. do 14. junija 2020 Devet tednov domačega režima, pod geslom »ostani doma,«  po besedah ​​Sobyanina, ni bilo zaman. Zahvaljujoč temu je bilo rešeno na tisoče življenj. Druga stopnja omilitve je bila mogoča, ker je zmanjšanje pojavnosti korona virusa postalo trajnostno. Pa to kljub temu ne pomeni biti  manj ampak biti čim bolj previdni. Zato je moskovski župan, zato , kljub nekaterim  ugodnostim , je podpisal odlok o podaljšanju samo izolacije, nadzora dostopa in drugih omejevalnih ukrepov do 14. junija 2020. Z to omilitvijo so dovoljeni  daljši sprehodi in šport na prostem za vse , tudi za one ki so starejši od 65 let. Tudi dovoljenje  za tovrstne  aktivnosti ne potrebujejo. Nekaj pa še bolj okrepljeno oziroma poudarjeno. Od 1. junija 2020 se bo režim nošenja mask in rokavic okrepil. Če odidejo  domov, tudi za sprehode in igranje športa, morajo vsi prebivalci uporabljati respiratorje, maske ali drugo opremo za zaščito dihal. Rokavice je treba uporabljati tudi pri delu, v trgovinah, lekarnah javnih  ustanovah in v javnem prevozu. Ali imajo časovne omejitve? Seveda. Hišo za športne aktivnosti  lahko zapustijo brez omejitev vsakodnevno, vendar le zjutraj - do 09:00. Sprehodi so dovoljeni od 09:00 do 21:00, vendar ne več kot trikrat na teden - dvakrat ob delavnikih in enkrat ob koncu tedna. Prav tako športne aktivnosti  ali hojo oziroma sprehod opravljajo v katerem koli odprtem mestnem prostoru - na dvoriščih, parkih, trgih, na ulicah in naravnih območjih, vendar z več omejitvami. Priporočeni polmer hoje naj ne b bil  oddaljen več kot dva kilometra od hiše. Z nekaj izjemami bodo mestni parki in zelene površine ponovno odprti za prost dostop. V primeru, da se zbere veliko število ljudi, je dostop do katerega koli mestnega območja lahko omejen. Obremenitve  z čezmernim številom bo ugotovljiva  z aplikacijami. Vedno in vsepovsod  je potrebno upoštevati  socialno distanco. Priporoča se nošenje vsaj enega od osebnih dokumentov. Zakaj so se odločili za rahljanje, omilitev določenih ukrepov! Predvsem  je prišlo do sproščanje karantene zato  ker so od 12 maja ko so se na delo vrnili zaposleni v gradbeništvu in  industriji   naj bi  število hospitalizacij zaradi OVID 19 upadlo za 40 odstotkov. Po besedah  Sobiyanina, so se uspeli izogniti težkemu scenariju ter da sedaj razmere nadzorujejo. V sami prestolnici so ravnali proaktivno in niso izgubljali časa.  Vse je še naprej odvisno od vsakega posameznika v smislu odgovornosti ter  upoštevanja določenih pravil n sprejetje tako imenovane »nove realnosti«.Kot se je dalo izvedeti iz njihovih občil, so iz Kremlja sporočili da bodo vojaško parado ob 75obletnici zmage v drugi svetovni  vojni,  ki bi morala biti 9 maja, pa je bila preložena, bo izvedena 24 junija. V Rusiji so  doslej  zabeležili 370.680 potrjenih primerov okužbe od tega vek kot 171 tisoč v Moskvi Število okuženih na 1 milijon prebivalcev v Rusiji je  2.526 oseb, ozdravelih od skupnega števila okuženih je 142.208 oseb. Korona virus so v zadnjem dnevu v Rusiji zaznali pri 8.338 ljudeh. Zadnjih 24 ur je v Moskvi  umrlo 71 pacientov obolelih z COVID 19. Skupno število umrlih do sedaj je 3.968 ljudi.   Radi  bi videli kako bo deloval eksperiment s sprehodi  in športa na prostem da bi se  čez dva tedna odločili o njegovem nadaljevanju, spremembi ali  v najboljšem  primeru  o odpravi omejitev sprehodov. Da bo čim več možnosti za sprostitev si prav gotovo želijo. V.K.T.

Wed, 27. May 2020 at 19:10

145 ogledov

Pomagajte policiji! Ukradel izrezane granitne plošče in odpeljal.
Prepoznate vozilo ali prikolico na fotografijah? Ste morda kje opazili take granitne  plošče? Če nam lahko nudite pomoč z informacijami, kdo je lastnik obeh  vozil  ali  ju  je  uporabljal,  nas prosimo pokličite na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. Neznani storilci so namreč v nedeljo, 3. 5. 2020, med polnočjo in 2. uro, z osebnim  terenskim  avtomobilom  srebrne barve, na katerem so imeli pripeto dvoosno  prikolico,  skozi odklenjena vrata ograje pripeljali do podjetja v Cezlaku.  Na  prikolico  so  naložili  in odtujili večjo količino izrezanih granitnih plošč, zelenkaste barve, dimenzij 60x30x1,5 cm (kakšne so tudi na fotografiji) in pobegnili. Domnevno  isti  neznani  storilci  so  v sredo, 6. 5. 2020, okoli 1. ure, z osebnim  avtomobilom  Mitsubishi  Space  Wagon, na katerem so imeli pripeto dvoosno  prikolico  znamke  Pongratz,  pripeljali  do skladišča podjetja ob lokalni  cesti Cezlak-Pesek, občina Slovenska Bistrica. Tam so na prikolico z  namenom  odtujitve  naložili  več  različnih predmetov v vrednosti okoli 10.000  evrov. Pri dejanju so bili opaženi s strani občana, zaradi česar so od  tam peš zbežali, na kraju pa pustili opisano vozilo in prikolico. Osebni avtomobil na fotografiji je odjavljen iz prometa, zato bi želeli policisti pridobiti informacije kdo ga je uporabljal. Podobno želijo izvedeti za prikolico. Tudi granitne plošče so zelo specifične po barvi in niso domači proizvod ampak uvoz iz Italije.  

Wed, 27. May 2020 at 19:05

112 ogledov

Pomagajte policiji! Ukradel izrezane granitne plošče in odpeljal.
Prepoznate vozilo ali prikolico na fotografijah? Ste morda kje opazili take granitne  plošče? Če nam lahko nudite pomoč z informacijami, kdo je lastnik obeh  vozil  ali  ju  je  uporabljal,  nas prosimo pokličite na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. Neznani storilci so namreč v nedeljo, 3. 5. 2020, med polnočjo in 2. uro, z osebnim  terenskim  avtomobilom  srebrne barve, na katerem so imeli pripeto dvoosno  prikolico,  skozi odklenjena vrata ograje pripeljali do podjetja v Cezlaku.  Na  prikolico  so  naložili  in odtujili večjo količino izrezanih granitnih plošč, zelenkaste barve, dimenzij 60x30x1,5 cm (kakšne so tudi na fotografiji) in pobegnili. Domnevno  isti  neznani  storilci  so  v sredo, 6. 5. 2020, okoli 1. ure, z osebnim  avtomobilom  Mitsubishi  Space  Wagon, na katerem so imeli pripeto dvoosno  prikolico  znamke  Pongratz,  pripeljali  do skladišča podjetja ob lokalni  cesti Cezlak-Pesek, občina Slovenska Bistrica. Tam so na prikolico z  namenom  odtujitve  naložili  več  različnih predmetov v vrednosti okoli 10.000  evrov. Pri dejanju so bili opaženi s strani občana, zaradi česar so od  tam peš zbežali, na kraju pa pustili opisano vozilo in prikolico. Osebni avtomobil na fotografiji je odjavljen iz prometa, zato bi želeli policisti pridobiti informacije kdo ga je uporabljal. Podobno želijo izvedeti za prikolico. Tudi granitne plošče so zelo specifične po barvi in niso domači proizvod ampak uvoz iz Italije.  

Wed, 27. May 2020 at 18:30

225 ogledov

Franc Bogovič: Predlog EU komisije za okrevanje po pandemiji COVID-19 pogumen korak naprej, vendar!
Bruselj, Koprivnica, 27. maj 2020 - Evropski poslanci so se na današnjem izrednem parlamentarnem zasedanju Evropskega parlamenta v Bruslju, na katerem je večina poslancev sodelovala na daljavo, seznanili in glasovali o s strani Evropske Komisije predstavljenem novem Instrumentu za dolgoročno okrevanje in odpornost po pandemiji Covid-19 v EU, poimenovan "Naslednja generacija EU", hkrati je bil predstavljen tudi dolgo pričakovani osnutek večletnega finančnega načrta. Poslanec Slovenske ljudske stranke v Evropskem parlamentu Franc Bogovič (SLS/EPP) je nov predlog Komisije sicer podprl, dodaja pa, da se pri uspešnem spopadanju z dolgoročnimi posledicami krize, ki jih naši državljani in gospodarstvo že čutijo na lastni koži, ne sme pozabiti na solidarnost.    Njegova celotna izjava je podana v nadaljevanju: “Evropa je pred recesijo zgodovinskih razsežnosti. Ocene kažejo, da se je bruto domači proizvod (BDP) EU v drugem četrtletju 2020 zmanjšal za približno 15 % v primerjavi z istim časom lani. Na splošno naj bi se gospodarstvo EU v letu 2020 zmanjšalo za več kot 7 %. V EU naj bi se brezposelnost povečala na 9 %, kar bo nesorazmerno močno prizadelo zlasti mlade in nizkokvalificirane začasne delavce ter življenje v revnejših gospodinjstvih. Dejansko se napoveduje najhujša kriza po veliki depresiji, zato me veseli, da je Evropska komisija danes za okrevanje gospodarstva držav članic EU po epidemiji novega koronavirusa predlagala poseben dodaten Instrument za okrevanje in odpornost v skupni vrednosti 750 milijard evrov. Od tega je 500 milijard namenjenih za nepovratna sredstva, 250 milijard pa za posojila. Omenjen sveženj je sicer tesno povezan tudi z večletnim proračunom EU, v okviru katerega Komisija predlaga dvig zgornje meje lastnih virov na 2 % bruto nacionalnega dohodka EU, kar naj bi bilo ravno to, kar bo Komisiji omogočilo uporabo svoje zelo močne bonitetne ocene za najem 750 milijard EUR na finančnih trgih za EU naslednje generacije. Po prvih podatkih in predvidevanjih je Sloveniji v okviru svežnja za okrevanje namenjenih cca. 5,071 milijarde evrov, in sicer okvirno 2,579 milijarde za nepovratna sredstva in 2,492 milijarde za posojila. S stani Evropske komisije predlagana zadolžitev je nekaj povsem novega v EU. A dejstvo je, da se soočamo s posebnimi okoliščinami, zato so bolj kot kadarkoli potrebni posebni ukrepi. V našem skupnem interesu je, da se vsi soočimo z vplivi in posledicami koronavirusa, okrepimo enotni trg in investiramo v naše skupne evropske prednostne naloge. V Evropski uniji je evro, vložen v eno državo, evro, vložen za vse. Zgolj skupno in kohezivno okrevanje, ki bo v celoti spoštovalo temeljno načelo evropske kohezijske politike, ki je solidarnost, lahko torej okrepi evropsko konkurenčnost, odpornost in položaj globalnega akterja. Zato morajo ravno solidarnost, kohezija in konvergenca spodbuditi okrevanje Evrope. Nobena oseba, nobena regija in nobena država članica ne bi smela zaostajati. Pri tem pa je treba poskrbeti zlasti in predvsem za to, da bo pri soočanju s posledicami korona krize cena denarja enaka za vse.”
Teme
vane l tegov komentar

Zadnji komentarji

BOGDAN VIRANT :

26.05.2020 20:09

Zakaj sem prisiljen plačevati nekaj, kar nisem naročil, me ne zanima, za mene ni koristno, pa še verjamem ne v to ? »Javni zavod“ RTV Slovenija in novinarji medijev, ki jih obvadujejo nedemokratične komunistične strukture, ste sramota in grožnja demokraciji, drugačnega razmišljanja in svobodi govora. RTV in komunajzarski lastniki medijev, dnevno širijo laži, manipulirajo, blatijo Janeza J., predvsem desni politični spekter, skratka vsakega, ki se ne strinja z njihovo bolano levo ideologijo. Novinarji se svojimi skrajnimi levimi komentarji pridružujejo navječjemu izdajalcu Slovenije, ki mu svobodna, demokratična in svobodna Slovenija nikoli ni bila in nikoli ne bo intimna opcija in so za ohranjanje svojih delovnih mest pripravljeni pisati, kakršnekoli laži, grozijo in nekaznovano pozivajo s plakati z umorom Janše. Novinarji RTV Slovenija se med službenim časom z denarjem davkoplačevalcev in prisilnim prispevkov še dodatno indoktrinirajo z branjem skrajnega levega tednika MLADINA in drugih predvsem levih medijev. Tako RTV Slovenija skrbi in poskrbi, da so novinarji primerno ves čaš primerno indoktrinirani s skrajno levo komunistično ideologijo. RTV “neodvisno novinarsto” živi še v času oktobrske revolucije. Je ideološko obremenjen s komunizmom, sovražen je do državljanov in drugače mislečih, ki se ne strinjajo z skrajno levo komunajzarsko bolano ideologijo, za kar moramo državljani še plačevati. RTV komunajzarski servis je potrebno privatizirati, da bodo svoje komunajzarske storitve lahko prodajali in ponujali na trgu tistim, ki bo RTV komunajzarske oddaje želeli gledati in plačevati. Ko bo RTV privatizirana, se boste vsi komunajzarji naročili na njene programe in se bo cena naročnine dvignila za vsaj 2x, vsi komunajzarji boste lahko vzdihovali ob prikazovanju rdeče zvezde, doživljali orgazme, ko vam bodo na RTV v oddajah prikazovali in poveličevali največje kriminalce, katere trenutno premore uboga Slovenija.
Viktor hajsinger :

16.05.2020 06:26

Sem že.
Igor Pust :

12.05.2020 22:09

Poslano na DW.

Prijatelji

Branko GaberAndrej Magajna

NAJBOLJ OBISKANO

Vane K. Tegov: Politični »šarmerji« brez kritja ali kako brezčutno izčrpavati Slovenijo