Foto: MO Maribor
Dogodki in prireditveLokalnoV fokusu

Muzika na Bolfenku že ta konec tedna

Prihajajoči konec tedna bodo v cerkvi sv. Bolfenka na Mariborskem Pohorju izvedli prva koncerta iz cikla Muzika na Bolfenku.

V soboto, 7. avgusta, ob 11.30 bo v prezbiteriju nastopil kantavtor Blaž Mencinger (kitara), v nedeljo, 8. avgusta, ob isti uri pa citrarka Tanja Lončar. Do 29. avgusta se bo ob sobotah in nedeljah odvilo še šest koncertnih dogodkov. Program pripravljamo v sodelovanju z Zavodom za turizem Maribor in Društvom za komorno glasbo Amadeus in je objavljen na povezavi: Muzika na Bolfenku

Vstopnice prodaja TIC Maribor, Partizanska cesta 6a, kupiti jih je mogoče tudi preko spletne strani www.visitmaribor.si. 30 minut pred začetkom posameznega koncerta bodo naprodaj tudi v cerkvici sv. Bolfenka. Cena vstopnice je za posamezne koncerte 4 evre in za druge 6 evrov.

Upokojenci in študenti lahko vstopnice kupijo po nižji ceni (3 oz. 4 evre), za mlajše od 14 let pa je vstop brezplačen. Za udeležbo na dogodkih je potrebno dokazilo PCT (potrdilo o prebolevnosti, potrdilo o cepljenju ali negativen test, ki ni starejši od 48 ur).

Vir: MO Maribor

Mogoče vam bo všeč