Dogodki in prireditvekoronavirusLokalnoZdravje

Murskosoboška bolnišnica pozvala k cepljenju obenem pa poskrbela še za športno preživet praznik

Vodstvo in zaposleni v Splošni bolnišnici Murska Sobota vse prebivalce Pomurja pozivajo, da še enkrat pretehtajo, kaj pomeni cepljenje za vse nas, ter pozitivna stran cepljenja v čim večjem številu. Pri tem bodo njihovim pacientom pomagali tudi tako, da jih bodo cepili ob obisku bolnišnice. Če bo le mogoče, si boste lahko izbrali tudi cepivo.

Kot vemo, se je od ponedeljka mogoče v zdravstvenih domovih cepiti tudi brez naročila, če pa boste iz kakršnega koli razloga obiskali njihovo bolnišnico, se lahko od 1. julija cepite tudi pri njih. Cepljenje je edino zagotovilo, da bomo dopustniške dni preživeli brez skrbi in nepotrebnih zapletov, potem pa varneje stopili v jesen.

Dobrodelno kolesarjenje z obiskom osmih slovenskih porodnišnic

Na dan državnosti, v petek, 25. junija 2021, se bodo kolesarke Kolesarskega društva Ljubljanski potniški promet podale na tridnevno dobrodelno kolesarjenje z obiskom osmih slovenskih porodnišnic. Na poti od Hodoša do Izole se bodo ustavile tudi v Murskosoboški bolnišnici.

S projektom želijo zbrati čim več denarja za slovenske porodnišnice, dali pa ga bodo za konkreten nakup zdravstvene opreme, ki jo potrebujejo porodnišnice.

V bolnišnico Murska Sobota bodo kolesarke prispele ob 7. 30. Zato vas vabijo, da se jim pridružite pred vhodom na ginekološko-porodniški oddelek.

Poleg tega bodo ta dan pleskarji-vozniki Ljubljanskega potniškega prometa dobrodelno prepleskali tisoč kvadratnih metrov sten prvega nadstropja njihovega ginekološko-porodniškega oddelka.

Vir: Splošna bolnišnica Murska Sobota

Mogoče vam bo všeč