LokalnotehnologijaV fokusuŽivljenje

MKC Maribor predstavlja prenovljen Mladi Maribor – spletno in mobilno platformo

MKC Maribor predstavlja prenovljen Mladi Maribor – spletno in mobilno platformo, ki na enem mestu združuje aktualne dogodke, aktivnosti in priložnosti za mlade, njihova razmišljanja ter pregled nad mariborskimi mladinskimi organizacijami.

Portal Mladi Maribor je informacijska platforma, ki mlade v Mariboru in okolici že od leta 2014 informira o kakovostnih, informativnih in izobraževalnih dogodkih in aktivnostih, ter o tečajih, natečajih, tekmovanjih, mladinskih prostorih, možnostih aktivne participacije doma in v tujini. Promovira dejavnosti mladinskih centrov, mladinskih organizacij in organizacij za mlade in se osredotoča na izzive mladih, opredeljene v 2. Lokalnem programu mladih v Mestni občini Maribor.

Foto: MKC Maribor

Portal je z letošnjim letom doživel celovito tehnično prenovo. S pomočjo podjetja Leksi se je prestavil na novo, lastno platformo, predvsem pa postaja mladim še bolj dostopen, saj se širi neposredno na mobilne telefone kot aplikacija za operacijska sistema iOS in Android. Mobilna aplikacija Mladi Maribor je odslej brezplačno dostopna v spletnih trgovinah Google Play in Apple App Store.

MKC Maribor Vljudno vas vabijo k obisku in ogledu prenovljenega portala ter prenosu aplikacije, s katero boste odslej lažje sledili dogajanju za mlade v Mariboru in okolici!

Vir: MKC Maribor

Mogoče vam bo všeč

Več v:Lokalno