LokalnoTurizemV fokusuVideo

Kam na oddih v Pomurju: TIC Moravske Toplice z zgodbo lokalnih ponudnikov

TIC Moravske Toplice se je promocije občine tudi to sezono lotil na poseben način. V letu 2020 so začeli ustvarjati zgodbo turistične destinacije skupaj z lokalnimi ponudniki v občini, letos so jo še nadgradili.

Iz 24 promocijskih filmčkov, ki so jih ustvarili v lanskem letu, so tokrat sestavili štiri, ki predstavljajo področja lokalnega turizma, ki jih gost oziroma obiskovalec občine Moravske Toplice, ne sme spregledati. Nastali so kratki filmčki, ki predstavljajo lokalno kulinariko, kmetije, vinotoče in turistične kmetije ter lokalne izdelke, s čimer se tudi na destinaciji Moravske Toplice vključujejo v EGR 2021:

Iz 24 promocijskih filmčkov, ki so jih ustvarili v lanskem letu, so tokrat sestavili štiri, ki predstavljajo področja lokalnega turizma, ki jih gost oziroma obiskovalec občine Moravske Toplice, ne sme spregledati.  Nastali so kratki filmčki, ki predstavljajo lokalno kulinariko, kmetije, vinotoče in turistične kmetije ter lokalne izdelke, s čimer se tudi na destinaciji Moravske Toplice vključujejo v EGR 2021: ( vabljeni k ogledu na naslednjih povezavah )

Zdaj je čas za prekmursko kulinariko 

Zdaj je čas za počitnice na deželi 

Zdaj je čas za lokalno 

Zdaj je čas za domače

Tako lanskoletni kot tudi letošnji filmčki so nastali v sodelovanju z Agencijo IDEA.

Vir: STO

Mogoče vam bo všeč

Več v:Lokalno