SI

Pučnikov pohod na Boč, sobota, 14. september 2019

Sobota, 14. september 2019 ob 08:30
Objavil V Fokusu
Zemljevid
Vstopnice

Občinski odbor SDS Rogaška Slatina in Inštitut dr. Jožeta Pučnika organizirata za člane, članice in simpatizerje Slovenske demokratske stranke 12. Pučnikov pohod na Boč.

Zbor pohodnikov bo v soboto, 14. 9. 2019, ob 8.30 na parkirnem prostoru Osnovne šole Zgornja Kostrivnica pri Rogaški Slatini.
Od tam se peš odpravimo do planinskega doma na Boču (Drevenik 7). V eno smer je ena ura nezahtevne hoje. V cerkvi sv. Miklavža v neposredni bližini planinskega doma na Boču bo ob 12. uri maša za pokojnega dr. Jožeta Pučnika.  

Tisti, ki imate težave s hojo, se lahko do planinskega doma pripeljete s svojim vozilom in se pohodnikom pridružite pri maši ob 12. uri. Do planinskega doma vodi asfaltna cesta.
Po maši bo krajša kulturna slovesnost v spomin na pokojnega dr. Jožeta Pučnika.

Pri planinskem domu na Boču bo pripravljen obrok za vse udeležence. V planinskem domu je gostišče, kjer se dobi še kaj več.

Pohod bo ob vsakem vremenu. Poskrbite za primerna oblačila in obutev.

Po zaključku druženja in skupinskem fotografiranju se odpravimo nazaj v dolino.

Zaradi priprave obroka na Boču organizatorji vljudno prosijo, da se na pohod obvezno prijavite najpozneje do 10. septembra 2019 na elektronski naslov tajnistvo@sds.si ali predsednik.rogaskaslatina@sds.si.

Na Pučnikovem pohodu je vedno prijetno, zato vljudno vabljeni še tisti ki še niste bili!