Foto: NK Celje
LokalnoŠportV fokusu

Do gledalcev in športnih užitkov tudi tako: »Celjski športni trojček ljubiteljem športa ponuja skupno letno vstopnico za vse tekme«

Trije celjski športni klubi -Nogometni klub Celje, Ženski košarkarski klub Cinkarna Celje in Ženski rokometni klub Z’dežele so se odločili, da ljubiteljem športa ponudijo skupno letno vstopnico za vse tekme za sezono 2021/2022. 

Z nakupom skupne letne vstopnice bodo ljubitelji športa podprli celjski šport,  kot tudi prizadevanje klubov za delo z otroki in mladimi, hkrati pa z obiskom tekem poskrbeli za dobro navijaško vzdušje, ki je še kako pomembno za uspeh športnikov. Predvsem pa da pridejo do nečesa ki je namenjeno njim, gledalcem, športnim navdušencem. Recept in oblika ki ima možnosti da uspe pri gledalcu, igralcu, podmladku. Spet ena novost po kateri se lahko zgledujejo drugi, pa ne samo v športu.

Kupiti letno karto pomeni podpreti celjski šport

S to skupno vstopnico bo omogočen in možen ogled več kot 60 domačih in mednarodnih tekem, ki jih bodo ti trije celjski klubi-prvokategorniki odigrali v sezoni 2021/2022. Cena skupne letne karte je 120 EUR.

Nakup karte bo možen v trgovini Nogometnega kluba Celje na stadionu Z’Dežele, ki je prvič odprla svoja vrata to nedeljo pred tekmo, sicer pa bo odprta vsak torek popoldan, od 16. do 19.  ure, v petek dopoldan, od 9. do 12. ure ter v času tekem. Za nakup letne karte lahko koristite tudi nove turistične bone. 

Celje – najbolj športno mesto v Sloveniji, povedati naglas brez zadržka in skromnosti

Pri vsem tem ne smemo spregledati eno pomembno stvar. Potrditev dolgoletne pametne politike vlaganja v športno infrastrukturo. Zato ni odveč vedno še enkrat ter z veseljem in ponosom povedati, da je Celje najbolj športno mesto v Sloveniji.  Rezultat tega je da ima knežje mesto sodobno športno infrastrukturo, veliko športno – rekreacijskih površin, srčne navijače in  odlične športnice ter športnike, ki razveseljujejo Celjane in okoličane s svojimi odličnimi rezultati in nosijo dobro ime našega mesta širom sveta. V mestu deluje kar 81 športnih klubov in društev, ki  že vrsto let veliko pozornosti namenjajo vzgoji mladih vrhunskih športnikov, skrbijo za rekreacijo odraslih ter za interesne vadbe predšolskih in šolskih otrok. 

Kaj drugega kot pozdraviti odlično idejo ki lahko že jutri »meso« postane z vašim nakupom »trojčka« , koliko se boste odločili za športne užitke ki bodo prinesli napredek za vse v klubih ki se n kakršen koli način ukvarjajo z športniki v našem mestu.

Dvomu tukaj ni mesta ampak kvečjemu lahko rečemo: Akcija!!!

Vane T. Costa

Mogoče vam bo všeč

Več v:Lokalno