Dogodki in prireditveIntervjuKulturaLokalnoPolitikaSlovenijaVolitvezanimivo

Degenerirana Mladina: Za osebnost leta so izbrali anarho – kolesarje, ki so s tem premagali vso zdravstveno osebje!

Daleč so časi, ko se je Mladina, vsaj navidezno, upirala komunistični partiji. Danes se upira le še demokratično izvoljenim koalicijam, ki jih uspe sestaviti Janez Janša, ko so na oblasti potomci tiste veliko sposobnejše partije – pa so tiho. Simptom moralno propadlega medija je tudi to, koga so izbrali za osebnost leta.

Medtem ko večina normalnih ljudi nima nobenih dvomov, kdo si je v letu 2020 zaslužil pohvale, da je bil naj – zdravstveno osebje namreč – so v osrednjih medijih, katerih le blažji zavoj v skrajno levo je Mladina, eksperimentirali v nasprotju z normalnostjo.

Foto: Nova24 TV

RTV nam je tako kot rivala za naj osebnost leta predstavil psevdožvižgača Ivana Galeta in sicer izjemnega športnika, Tadeja Pogačarja – toda verjamemo, da bi se letos tudi Pogačar rade volje odrekel temu naslovu in ga podaril nekomu od zdravstvenih delavcev.

Mladina, ki je svoj izbor že končala, pa je kot osebnost leta proglasila anarho – socialistični, bleferski, kaviar – šampanjski “protestniški kolesariat”. Temu nimamo nobenega problema reči kar na glas: DEGENERIRANO!

Aleš Ernecl

Mogoče vam bo všeč