PolitikaSlovenijaTwitter novice

Bomo kar mirno gledali grožnje s smrtjo?

Nove grožnje poslancem, ministrom in novinarjem, ki bodo po vsej verjetnosti s strani mainstream medijev znova spregledani, odvisno seveda komu se grozi. Uroš Zakrajšek je na svojem Twitter profilu napisal, da upa, da ne sreča Janeza Janše, Aleša Hojsa, Zdravka Počivalška, Jelka Kacina, Uroša Urbanije in Borisa Tomašiča, še bolj pa upa, da jih (sreča). Nekdo ga je opozoril, naj pazi, da ne bo pristal v zaporu v Dobu, sam pa je odgovoril, “živim samo 2 km od Doba“. Takšno napovedovanje kriminalnega dejanja je nedopustno. Očitno to za levičarje pomeni demokracija in svoboda govora, da se morajo omenjeni bati, ko hodijo po ulici, da ne srečajo takšnega levičarja. 

A tu se njegove grožnje niso končale. Prav tako ne Andreja Dramljeta, njegovega podpornika, ki je dejal, da bi bilo za njih potrebno najeti Goli otok, “da jih urihtamo po hitrem postopku, še idiota Mahniča“, kuzlo Irglovo in par garjavih kobil SDS.”  Grozili so tudi drugim poslancem SDS, Alenki Jeraj, Jelki Godec, Anji Bah Žibert, Mojci Škrinjar kot tudi  Mitji Iršiču, Igorju Pirkoviču in Milanu Kreku.

Število groženj, sovražnost in nasilje so se v zadnjem času izjemno povečali, saj levičarji niso na oblasti in šele sedaj kažejo svojo pravo naravo, svojo “strpnost”, ki jo tako radi omenjajo, sprejemanje. A to je le farsa, maska, ki si jo nadanejo, ko so na oblasti, da bi oblast obdržali. Uroš Zakrajšek, ki je očitno napovedal kriminalno dejanje, ki ga bo poslalo 2 kilometra stran od svojega doma, na Dob, pa je v naslednji objavi napisal “pomagajmo STA ” in pripel kako velikodušno je nakazal 10 evrov. To je ta maska levičarjev.

 

Pritiski na novinarje
Neznana oseba iz profila, ki ne odkriva identitete pa je grozila novinarju RTV Igorju Pirkoviču in njegovi družini, ko je ta opozoril, da je pod novim generalnim direktorjem RTV zaostrila retoriko. “Upajmo, da bo familija Pirkovič tudi utišana”. Pirkovič je namreč znan, da v svoji oddaji odkrito gosti goste ne glede na njihovo pripadnost stranki in razgalja tudi tiste, katere očitno ne bi smel.

Je to realnost, če na oblasti niso levičarji? Protesti s požigi, odkrite grožnje, hujskanje, medijski umori, pri tem mainstream mediji molčijo,  in hkrati sodelujejo.

vir: Nova24TV

Mogoče vam bo všeč

Več v:Politika