Monopoly je klasična igra trgovanja z imetjem. Izumili so ga v Ameriki med veliko gospodarsko krizo. Gre za prekupčevanjem z denarjem in hitro bogatenje. Tvoj uspeh je odvisen od modrega premisleka, previdnega investiranja in pametnega sklepanja kupčij. Tudi če te sreča pusti na cedilu, se še zmeraj lahko zatečeš hipotekam in kupčijam z drugimi igralci. Priporočena starost: 8 let.   

 

Monopoly v različnih variantah igrajo že generacije otrok in odraslih.

 

Kriptomanija je prišla tudi na področje namiznih družabnih iger.

Nekdo je enostavno moral ustvariti kriptovlutno različico monopolyja. No, zdaj jo imamo. Igro, ki vam omogoča, da zbrani prijatelji in družina lahko trgujejo z fiktivno klasično papirnato valuto za fiktivno kripto valuto. Igranje z nadomestnim denarjem ni nič manj intenzivno in zanimivo, saj boste igrali in uporabljali kriptovalute.

Skozi igro lahko spoznamo zakonitosti delovaja kriptovalut in trgovanja z njimi.

 

Cryptocoinopoly je igra s kriptokovno trgovino, katere cilj je, da vse ostale spravite v stečaj in da boste v svoje roke centralizirali bogastvo interneta. Pridobite nekaj najbolj priljubljenih kriptovalut na internetu, zaračunajte igralcem omrežne pristojbine za pristajanje na kriptih in zberete denar. Uporabite svoj denar, da pridobite več kriptovalut, sestavite svoj stroj za rudarjenje kriptovalut ter naredite farmo teh strojev. Tako kot so nihajni dejanski kriptotrgi bo naključje (v igri) delovali v vašo korist ali proti.

Vas že srbijo prsti ?

 

Mirjana Ivanuša-Bezjak